Zadnji članki

Kdaj začeti z učenjem drsanja in kako?
Vaditeljica drsanja Eva Pirih je odgovorila na najbolj pogosta vprašanja staršev glede drsanja in...
Vzgoja in razvoj

5 idej za zimski družinski izlet
Čudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za va...
Aktivna družina
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

spravit spat počasi.
.
še ni in ne vem kaj je.sem šla iz raovednosti delat test 10.7 in je bil negativen(cb),ne vem kaj je sedaj to.znakov nobenih ne za eno ne za drugo,zizike me ne bolijo,slabo mi ni ,napihnjena sem kot da bi prišla,jem kot vol in zeha se mi že ob 18 .a vem da to ni to,saj to niso kaj pomembni znaki.
ti želim in lepo
) - mi gre danse malo na otročje, ampak sem ful vesela, da še ni konec poletja in kar skačem po stanovanju od sreče, da je spet sonček
, bolečina je feeeejst fejst huda in sem prej ležala na postelji, pa nisem mogla vstat, sem se mučila in obračala 30 min, ko pa sem že skoraj vstala, pa me je od bolečine zvilo in sem padla na tla, sem spet rabila 15 min, da sem se pobrala, me je hotu pelat k doktorju na injekcijo, pa nočem, ker ne morem niti hodit, desno nogo komaj vlečem za seboj in sem komaj prilezla do wc.
.
JULIJSKE BORKE ZA
(13.krog) - srečka nosečka
NAVIJAČICE
LUKA