cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: M ne pričakujem Julija

clock-img

23.07.2008, 09:58

clock-img

Anonimen

Skupen krajuser posted image user posted image user posted image user posted image ta pa je močna. Si zamisliš - pet bab na kupu, ki primerjajo testke in se nacejajo s šampanjcem (upam da z otroškim). A sight to seeuser posted image

clock-img

23.07.2008, 10:00

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

ella., če je do sobote ne dobim (kar pa močno dvomim), bom z vami lulala user posted image

clock-img

23.07.2008, 10:05

clock-img

ella.

pencil-img

646

majch, si nas kar predstavljam :) Še bolj me pa zabava misel na naše partnerje, ki bi nas od daleč morali opazovat in bi jim blo nerodno za znoret :)

lunaluna: se strinjam, gremo premagat januar nooooooo.

Ne vem, zakaj, ampak danes me razganja od energije. Upam, da jo pametno ponucam, al pa tut ne :)

clock-img

23.07.2008, 10:05

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

ok hvala se bom pridružila  držim pesti da bo čim več user posted image user posted image  in da podremo januarski rekord

clock-img

23.07.2008, 10:07

clock-img

Anonimen

pokica :D:D:D:D:D

Tipkarski škrat...

Če se zmenite za skupinsko lulanje pridem še jaz kljub temu na nisem user posted image

Samo da nas bo več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 10:08

clock-img

ella.

pencil-img

646

Ursa30: ej, če v soboto ne bo nič lepega za videt na palčki, bova pa avgusta še enkrat. ampak, poletni škržati so dobro znamenje za dojenčkeeeeeeee, think +!! ;)

clock-img

23.07.2008, 10:12

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Ursa30: ej, če v soboto ne bo nič lepega za videt na palčki, bova pa avgusta še enkrat. ampak, poletni škržati so dobro znamenje za dojenčkeeeeeeee, think +!! ;)

tako se govori user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 10:15

clock-img

Anonimen

Jao, ženske, že na vse zgodaj se vam trga! Kaj to hormoni razgrajajo?user posted image Boste res vse nosečke, zgleda...

clock-img

23.07.2008, 10:19

clock-img

ella.

pencil-img

646

Živa25; pridi, pridi, ti bomo rezervirale prvo vrsto na komediji "PET ŽENSK.LULA NA PALČKO" :)
ej, tole pa sploh ni slaba ideja...pa Đurota povabimo za režiserja... :))

clock-img

23.07.2008, 10:22

clock-img

ella.

pencil-img

646

Majch: doborvoljne mamice imajo dobrovoljne otročke baje :) je treba kr na začetku začet, da bodo skos nasmejani user posted image

clock-img

23.07.2008, 10:22

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Jao meni, zakaj je mojauser posted image že mimo,...bi se vam rade volje pridružila pri "kolektivnem lulanju" na palčkouser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

23.07.2008, 10:26

clock-img

Anonimen

ella, to pa to! Najbolje, da se res skoz smejemo, da bodo bebe tudi nasmejane. user posted image Ampak res ni lepšega, kot beba, ki se na ves glas smeji. Takiiiiiiii cukkkkrrrrrrrr.

clock-img

23.07.2008, 10:28

clock-img

Anonimen

pokica....

pridi tko kot jst... Vazno je sodelovati ne zmagati user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za prvo vrsto user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 10:28

clock-img

tane

pencil-img

1567

pokica_, nič ne de, se bomo pa me zmenle za skupinsko lulanje v avgustu, ti, jaz pa sonček85 smo že 3 kandidatke, pa prečekiramo še avgustovski seznam in sem ziher da najdemo ša kakšno.

jaz sem mojga danes že klicala v službo in ga 'naročila' za zvečer, je treba bit priden ta mesec če hočemo avgustovske % zvišatuser posted image

clock-img

23.07.2008, 10:29

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jao meni, zakaj je mojauser posted image že mimo,...bi se vam rade volje pridružila pri "kolektivnem lulanju" na palčkouser posted image .

lahko pa navijaš za nas ko bomo lulale user posted image , mi bomo pa potem skupinsko navijale zate user posted image

clock-img

23.07.2008, 10:37

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

živa25, itak da pridem, bom zraven tebe čičala v prvi vrsti!user posted image

tane, sedaj bo 1. skupinska predstava, me bomo izvedle pa 2., mogoče nas bo še več kot 3....punce, zbiramo prijave za "kolektivno lulanje" testekov, okrog 12-13.avgusta!!!user posted image

ursa30, navijaaaaaaaaaaamo!!!! user posted image user posted image user posted image bote pa ve pol še za nasuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

23.07.2008, 10:38

clock-img

ella.

pencil-img

646

Tkole pa bjonde lulajo na "palčko" :)

http://youtube.com/watch?v=0T3T7xCQdx0&feature=related

hudimana, jest sm tut blond! ;)

clock-img

23.07.2008, 10:39

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

Joj punceuser posted image user posted image user posted image Jaz se na šihtu krohotam v ekran, pa me že vsi čudno gledajouser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 10:39

clock-img

Anonimen

Avgusta sem tudi jaz zraven user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 10:43

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

Kolektivno lulanje na palčko v torek, 29.7.user posted image user posted image user posted image

ursa30
ancibanci
ella.
Tiki55

Sedeži v 1. vrsti - navijačiceuser posted image user posted image user posted image
tane
pokica_
živa25

< Sporočilo je popravil Tiki55 -- 23.7.2008 10:44:54 >

clock-img

23.07.2008, 10:46

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Joj punceuser posted image user posted image user posted image Jaz se na šihtu krohotam v ekran, pa me že vsi čudno gledajouser posted image user posted image user posted image

še dobro da sem jaz sama v pisarni user posted image user posted image  ja hormončki nam danes delajo sto na uro user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 10:48

clock-img

ella.

pencil-img

646

Punce, moramo izbrati še kraj! Je treba prireditev prijavit policiji pa županu pa gasilci morjo pridt za vsak slučaj :))

clock-img

23.07.2008, 10:49

clock-img

tane

pencil-img

1567

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Kolektivno lulanje na palčko v torek, 29.7.user posted image user posted image user posted image

ursa30
ancibanci
ella.
Tiki55

Sedeži v 1. vrsti - navijačiceuser posted image user posted image user posted image
tane
pokica_
živa25

tako, tako, da imamo najprej teoretični del, potem avgusta pa izpit in da nam rata v prvouser posted image

clock-img

23.07.2008, 10:51

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Punce, moramo izbrati še kraj! Je treba prireditev prijavit policiji pa županu pa gasilci morjo pridt za vsak slučaj :))

Pa SAZASU, če bomo musko vrteleuser posted image

clock-img

23.07.2008, 10:53

clock-img

Anonimen

Tud js bom navijala za vas!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem