writing-img

RE: Darilo za 2. letnika

clock-img

02.06.2008, 21:39

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Lahko pa mu kupita kolo - najmanjše s pomožnimi kolicami.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

02.06.2008, 22:30

clock-img

Nana Liza

pencil-img

1076

Men so bile všeč puzzli, ko jih je dobila za sestavljati z živalmi po dva skupaj ali pa skiro.user posted image

clock-img

02.06.2008, 23:55

clock-img

Veverička

pencil-img

324

Sem hotela predlagat isto kot Mišni (kolo brez pedal - otroci so čisto nori nanjuser posted image ) li pa poganjalca, če ga še nima - kocke ziher že ima.

clock-img

03.06.2008, 06:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Pri našemu vedno palijo igrače kot so, kopač, tovornjak, nakladač, traktor s prikolico, balirka,....

UUUUUUUUUUUUUUU, ta vaš pa bi bil za mojega dragega...ziher bi se za igrače skregala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, to bi bilo pestro, pa še njegov bratranček, pa bi bilo tako veselouser posted image .

clock-img

03.06.2008, 09:06

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Veverička

Sem hotela predlagat isto kot Mišni (kolo brez pedal - otroci so čisto nori nanjuser posted image ) li pa poganjalca, če ga še nima - kocke ziher že ima.

Ja, se strinjam, kocke zihr že ima, jih ima res čisto vsak otrok. Pa tudi če jih še nima, to res ni neko posebno darilo, kar tvoj fant očitno želi, da bi bilo.

clock-img

03.06.2008, 09:14

clock-img

Špelca21

pencil-img

431

Ne on v bistvu misli da mora biti darilo "drago" samo zato ker je pač boter. Sva se včeraj pogovarjala in mislim, da kock še nima- vsaj kot ima moj v spominu, ker je on večkrat tam. No hvala za predloge in mnenja. Tisto kolo je pa tudi dobra ideja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem