writing-img

RE: junijčice 2008 5-del

clock-img

03.06.2008, 15:44

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Joj, jaz pa res zadnem termin. Mal moram preuredit ta moj dnevni urnik, ker vidim da sem vedno tu gor, ko ni nobene druge. user posted image  user posted image

Danes že cel dan čvekam po telefonu. Se bo Mobitelu kr smejalo konc mesca. user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa še neki pospravt, pol pa že moj user posted image  pride. Potli greva pa na pico. user posted image  Matr, sm važna. user posted image

clock-img

03.06.2008, 15:45

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Sam sem vedla, da mi bo prej al slej ratal obrnt stran!!! user posted image  user posted image

clock-img

03.06.2008, 16:50

clock-img

Anonimen

ker sem uspešno izpeljala operacijo postriženi nohti na nogah

jaz sem si jih tud uspela nalakiratuser posted image

Zdej pa res grem, mal na zrak - če me zvečer ne bo gor, sem šla rodituser posted image

clock-img

03.06.2008, 17:27

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Mislim, da je še ni odprte-lahko pa jo ti odpreš na starši čvekamo, pa se bomo me počasi ko rodimo tam priključile.

Ja ninazwerina, ti kar odpri. Mogoče pa naši user posted image  rabjo prav to - da se bomo začele lahko pogovarjat o njihovih in ne več naših problemčkih. user posted image  Vsaka spodbuda prav pride jaz pravim. user posted image

Se strinjam. Mogoče pa to vzpodbudi naše user posted image  da pridejo čimprej na svet. 

clock-img

03.06.2008, 17:48

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Nč ne dogajauser posted image  - lunca še ni začela delovat

če hočte,da deluje,mam veze,vam lahko kaj zrihtamuser posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 17:50

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Nč ne dogajauser posted image  - lunca še ni začela delovat

če hočte,da deluje,mam veze,vam lahko kaj zrihtamuser posted image user posted image

Pa zrihtej kej, za nas ki smo že čez rok.

clock-img

03.06.2008, 17:57

clock-img

polly80

pencil-img

948

[/quote]

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Nč ne dogaja  - lunca še ni začela delovat

če hočte,da deluje,mam veze,vam lahko kaj zrihtam

Pa zrihtej kej, za nas ki smo že čez rok.

ja,lunca,daj daj!!!!!!!!!!!!!

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

clock-img

03.06.2008, 17:58

clock-img

polly80

pencil-img

948

vau,kar blešči od okvirčkov,ki sem jih naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 17:59

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image samo je vse razumljivo kar si hotela povedat

clock-img

03.06.2008, 17:59

clock-img

Anonimen

Tiste,ki ste čez rok: hoja po stopnicah in veliko user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 18:05

clock-img

polly80

pencil-img

948

samo je vse razumljivo kar si hotela povedat

hvala..ampak tolko mam objav,pa še ne znam s temi okvirčki,sram me bodi..user posted image

hoja po stopnicah mi pa ne diši..user posted image
čeprav če čez kak dan še nič ne bo,bom šla tud na triglav,če bo treba,da pol rodim..
user posted image

clock-img

03.06.2008, 18:53

clock-img

alea01

pencil-img

2902

no, da vam postrežem mal humorja na svoj računuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

doma imam eno oblekco od tašče, ker drugo itak ne spravim nase. In jaz veselo hodim cel dan okoli,...... Pride moj lubi možek iz službe in me gleda, ko se jaz pretegujem na sedežni. Pa pravi, ti lubica a rojevaš a zakaj si brez gat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Cel dan sem doma, hodim skoz lulat in ne pogruntam, da nimam gat. Najbolje je, da grem rodit, ker samo sebe spravljam v sramotouser posted image

clock-img

03.06.2008, 19:05

clock-img

polly80

pencil-img

948

no, da vam postrežem mal humorja na svoj račun

doma imam eno oblekco od tašče, ker drugo itak ne spravim nase. In jaz veselo hodim cel dan okoli,...... Pride moj lubi možek iz službe in me gleda, ko se jaz pretegujem na sedežni. Pa pravi, ti lubica a rojevaš a zakaj si brez gat? . Cel dan sem doma, hodim skoz lulat in ne pogruntam, da nimam gat. Najbolje je, da grem rodit, ker samo sebe spravljam v sramoto

user posted image user posted image user posted image alea,upam,da si se samo doma tako pretegovala..user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 19:06

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 19:17

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Tiste,ki ste čez rok: hoja po stopnicah in veliko user posted image user posted image

Ne pomaga! Morda je premal user posted image . Definiraj kaj je zate velik user posted image ?!

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 3.6.2008 19:18:19 >

clock-img

03.06.2008, 19:20

clock-img

Anonimen

Tko. Jest sem brez podaljškov user posted image  Počutim se, kot da bi mi odstranil pol glave!

Nya hvala za aneks k receptu. Brez jajčk bi pa težko kej skup stal user posted image  šala, šala  user posted image  A je blo dobr?

clock-img

03.06.2008, 19:21

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

alea01 - ti ga pa pihneš.

polly80 - a greva danes al ne??

clock-img

03.06.2008, 19:21

clock-img

poldy

pencil-img

649

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Pri nas pa nič ni bilo naurja, niti duha ne sluha o kakšnem dežju, zato še je vedno tako vroče.

po eni strani bodi kar vesela, ker pri nas je bilo norouser posted image kot da bi se utrgala oblak tako je dež padal pa grmelo.... Še dobro, da kakšna toča ni šla.

pr nas je bla toča, pa prejšnji dan ponoč tuduser posted image

clock-img

03.06.2008, 19:25

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Tko. Jest sem brez podaljškov user posted image  Počutim se, kot da bi mi odstranil pol glave!

Pol si pa predstavljaj kako je ko rodiš.

clock-img

03.06.2008, 19:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

user posted image user posted image  Sej vem boga jest user posted image  

clock-img

03.06.2008, 19:40

clock-img

Anonimen

Madona same dobre kulinarične ideje so dons tukej! Pica bi tud šla dol ja user posted image

Čak na to pa sploh nisem pomislila da je namo smele jest med dojenjem user posted image  Smota

clock-img

03.06.2008, 19:42

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Dej se fotkn,pa da vidmo spremembo.

clock-img

03.06.2008, 19:47

clock-img

Anonimen

pa skos me je blo strah kako bom jst to vse znala,mene je blo strah že kako jo bom dvignla,pa previjala in hranla itd. ampak to je res prirojeno to kr znaš pol!

Zanimivo. Mene večkrat prešine ista misel user posted image

clock-img

03.06.2008, 19:47

clock-img

Anonimen

Lunca počak da pridem k seb user posted image

clock-img

03.06.2008, 19:53

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Evo punce, spet vas čikiram in vidiim, da danes pa nismo tako aktivne. Mene pa že malo dajejo živčki za jutri. Pa saj bo, samo najboljše bo ko bo konec. Vam bo pa seveda javila kako je šlo. 

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem