cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: junijčice 2008 5-del

clock-img

24.06.2008, 13:15

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Tudi sanjati je kdaj potrebno, mogoče pa se bodo izpolnile.
Ja jaz sem tudi čisto mokra, karkoli naredim, pa tudi če nič ne naredim. Groza.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

clock-img

24.06.2008, 13:17

clock-img

Anonimen

Jaz se tud noter držim, sva bile prej s tamalo zunaj do pol enajstih potem pa sva notri prišle, ker je res vroče. Danes se mi še kuhat ne da tako, da bom kar pice naročila domov.

clock-img

24.06.2008, 13:21

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Tudi jaz bom nekaj na brzino skuhala. Jaz še danes sploh zunaj nisem bila. Se mi ne da. Tudi včeraj sem komaj ven šla okrog 17 ure. Pa še je vedno bilo peklensko vroče.

clock-img

24.06.2008, 13:22

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Ojla!

Najprej čestitke Mojci in Beybi za njune sončke.user posted image user posted image user posted image

Ninny, a ti bi kar prehitevala?user posted image user posted image

Jaz sem bla danes na CTG, krivulje nič posebnega, me je pa že včeraj zvečer začelo po malem "črvičit", odprta sem 2-3 cm, tako da se je počasi začelo, naslednji CTG pa imam v četrtek.

Ja,tista rjava sluz je čep.

V glavnem, jaz bi tud šla že rodituser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2008, 13:27

clock-img

Anonimen

RMRM da se slučajno ne srečava že v porodniuser posted image user posted image

clock-img

24.06.2008, 13:39

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

Hello punce!

Moram vas malo pozdravit. Še par vas je ostalo - saj bo kmalu, ne sekirajte se. Raje se poskusite zdaj še maksimalno naspat, potem bo nekaj časa bolj malo spanja. Čeprav se jaz nič ne morem pritoževat. moja Lana je zelo pridna, tako da se jaz lahko kar lepo naspim zraven nje.

Skratka, držite se, še čisto malo je do konca. Vsem pa želim sproščen in lep porod - tak kot je bil moj.

Pridne bodite in čuvajte se....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

clock-img

24.06.2008, 13:44

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Ja ninny, nikol se ne ve user posted image user posted image . Danes sva ble z eno user posted image  skup na CTG, pa je tko fino rekla, da še nikol ni naletela na user posted image  ki rojeva, pa jaz tud ne, čez par sekund pa slišiva "zvoke rojevanja", je bla ena ravno v porodni user posted image user posted image user posted image .

Se pa jaz ne bi nič branila, če grem takoj zdaj, sicer še vedno ne vem, al bom poklicala rešilca, al bom šla kar sama z avtomuser posted image  ker mi je G. posebej poudaril, da ne bom predolgo čakala, ko bodo popadki

clock-img

24.06.2008, 13:46

clock-img

Anonimen

Še dobro da si blizuuser posted image Mene najbolj skrbi, da bom predolgo doma čakalauser posted image mi je pa že včeraj rekel Sredanovič, da se mi kar hitro dogaja, ker sem se od četrtka odprla za 3 prste in je vse že pripravljeno. Po eni strani bi raje videla, da bi me kar naročil za poroduser posted image

clock-img

24.06.2008, 13:51

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

vidim, da imata enake skrbi kot jaz. Kdo me bo peljal če bo moj v službi, ali naj pokličem rešilca in ali bom slučajno predlolgo doma.
Prej me je spet nekaj špikalo, nevem več kaj si naj mislim in kaj naj naredim.

clock-img

24.06.2008, 13:56

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

ja ninny, to gre pa res kar hitro. Jaz sem bla 2 prsta odprta že prejšnji četrtek, je pa res, da je vsak G. mal drugač videl. Npr. v soboto mi je tko rekel, da je vse lepo pripravljeno in sem bla jaz sigurna, da v nedeljo pa nekaj bo, pa vidiš, še vedno čakam. Me je pa danes tud pregledal Sredanovič, pa je bil tud kar grob, tako da mogoče bo tud ta pregled kaj sprožil

clock-img

24.06.2008, 13:59

clock-img

Anonimen

ja, jaz sem tudi včeraj zvezde videlauser posted image

clock-img

24.06.2008, 14:01

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

skoraj sem pozabila. Zadnjič je bila debata o tem, komu poslati SMS, ker ninny bo sigurno takrat že cartala. A se katera javi?user posted image

clock-img

24.06.2008, 14:08

clock-img

Anonimen

Drugače ga lahko še vseeno meni pošlješ, ker se je alea javila da bo ona objavljala sms- e in jih bom jaz naprej posredovala.

clock-img

24.06.2008, 14:09

clock-img

Anonimen

ti pošljem zs

clock-img

24.06.2008, 14:10

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Hvala ninny

clock-img

24.06.2008, 14:10

clock-img

Anonimen

RMRM vsaj konec koncev če bova skupaj v porodni ali pa v sobi potem jaz pošljem samo naprej sms tud zateuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

24.06.2008, 14:11

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

saj res, vidiš kako ta vročina name vpliva, sem ful pozabljivauser posted image user posted image

clock-img

24.06.2008, 14:11

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image če te slučajno zagrabi takrat ko mene, greva midva po avtocesti do tebe in še tebe mimogrede peljeva v Puser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2008, 14:13

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

RMRM če ne pa lahko meni tudi pošlješ sms, imam občutek, da boste vse šle prej v P in bom jaz med zadnjimi. Jaz pa nimam nič takšnih pregledov, bolećih mislim. Imela sem v četrtek zadnjega pri G in zdaj imam samo še CTG-je. Tako, da sploh nevem kaj so ti boleći pregledi in kaj sploh imate to. 

clock-img

24.06.2008, 14:14

clock-img

Anonimen

Romy ne želi si, to ti z roko oz. prsti pogleda, če si kaj odprta in kar fajn boli.user posted image
Da ti slučajno ne bo že danes odtekla voda in boš vse prehitelauser posted image

clock-img

24.06.2008, 14:17

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

ta je pa res dobra, a pa ti misliš da boš zdržala tolk časa, ker očitno gre pri tebi ful hitrouser posted image , saj jaz bi tud prisopihala do ceste, sam bi pol pomoje kar tam rodila.user posted image user posted image

Št. sem si shranla, hvala.

Še to sem pozabila napisat. Danes je bil pa naš povečan ventrikel samo še 11,5 mm, tako da bo zgleda ob rojstvu v meji normalne velikosti kot mi je že TR. napovedaluser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2008, 14:19

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

ROMY, tako kot ti je že ninny povedala, NE ŽELI SI TEGA! Jaz drgač tud kar potrpim, sam to je bilo pa too much - grem raje rodituser posted image user posted image , je pa res, da so G. namerno bolj grobi, ker naj bi to vse skup mal pospešilo.

clock-img

24.06.2008, 14:29

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Ne, ne saj si ne želim tega, brez skrbi. Verjamem pa ja, da če bi bili zdravniki bolj nežni in bi spoštovali svoje paciente bi bili ti pregledi ziher bolj nežni.
Glede tega pa, da bi mi še danes odtekla voda, bog vaju usliši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2008, 14:37

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

ROMY, saj jaz mislim da tu ne gre za neko nespoštovanje nas pacientk, mislim da so pri nas kar vsi G.zelo v redu, je pa res, da s takim pregledom zadevo lahko mal pospešijo, me smo pa tko al pa tko neučakane, in raje mal potrpimo.

Ti pa pošiljam user posted image user posted image user posted image  da bo čimprej.

clock-img

24.06.2008, 14:52

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Tudi jaz tebi pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja samo v Mb so G, ki so zelo nespoštljivi do pacient, to pa vem, ker je zdaj veliko mojih kolegic rodilo in  so vse zelo nezadovoljne. Upamjmo, da pri nas nebo tako.
Zdaj sem posesala stanovanje pa kar teče z mene kljub klimi. Kaj si nor kako je vroče, klime si pa ne upam preveč naštimat, da se še zdaj nebi prehladila, to bi še mi bilo zdaj treba ja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem