writing-img

RE: junijčice 2008 5-del

clock-img

06.06.2008, 10:45

clock-img

Anonimen

v album sem dodala slikice bušija, po mojem zadnje

Ne vem, če boš že šla rodit, je še kr visokouser posted image , poglej mojga albumu

clock-img

06.06.2008, 10:45

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

ene 15 min, sam so vsi tolk prijazni, da sploh ni problemuser posted image

clock-img

06.06.2008, 10:47

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

IZVIRNO SPOROČILO: nya

v album sem dodala slikice bušija, po mojem zadnje

Ne vem, če boš že šla rodit, je še kr visokouser posted image , poglej mojga albumu

vem vem, itak imam prepoved do 17.6. user posted image user posted image

zdaj pa grem na pregled, poročam popoldne ko se vrnem user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

06.06.2008, 10:48

clock-img

Anonimen

Sem bom poskusila še jaz slikat, samo da vas ne bo kap, ker je res ogrooooomen.

clock-img

06.06.2008, 10:58

clock-img

Anonimen

slikici sta v albumu- ne se ustrašit mojih strijuser posted image   geslo:junij

clock-img

06.06.2008, 11:04

clock-img

Anonimen

ninny - sej nimaš tko velikega - al se pa men ne zdi

clock-img

06.06.2008, 11:15

clock-img

Anonimen

ja, meni se zdi ogromenuser posted image Sem si šla izmerit obseg 117user posted image

clock-img

06.06.2008, 11:16

clock-img

Anonimen

Jst mam 107.

clock-img

06.06.2008, 11:20

clock-img

Anonimen

A sva sami tukaj? So vse pobegnile?

clock-img

06.06.2008, 11:29

clock-img

Anonimen

zgleda da sem sama ostala- grem malo pospravljat

clock-img

06.06.2008, 11:33

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

ninny,men se tud ne zdi tako ogromen. Jaz mam obseg 105, pa se mi ne zdi nič manjši. Sem dala tud jaz slikce v album, geslo saramark

clock-img

06.06.2008, 11:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

A sva sami tukaj? So vse pobegnile?

zgleda, da res - jst tud grem za kako urco - morm prpravit za kosilo

clock-img

06.06.2008, 11:52

clock-img

Anonimen

Jaz pa danes nič ne kuham, sva s tamalo sami cel dan in nama bom kar pico naročila-ste mi tukaj gor cel teden delale skomine

clock-img

06.06.2008, 11:55

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Jaz sem iz pregleda. Nič novega, zaprta ko konzerva. Ker sem rekla da mi včasih tko nekaj klokota v trebuhu, kot smo se že enkrat pogovarjale mi je naredila še UZ. Pravi da je plodovne tekočine malce manj in po meritvah dete nič več ne pridobiva na teži. Te meritve so pa itak kr neki. Vedno so odstopanja.

Skratka jaz se grem zdej v P pokazat, pa da vidmo kaj se kej mi je storiti. Če se zvečer ne javim pomeni, da so me not obdržali.

clock-img

06.06.2008, 11:56

clock-img

Anonimen

D.anna srečnouser posted image

clock-img

06.06.2008, 12:00

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

D.anna user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2008, 12:18

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

ojla lepotičke

nya odkar sta blokec in kuli na mizi ni ne duha ne sluha o šraufanj, še trebuh mi ne otrdiuser posted image
dons dop. sem bla ful v akciji sem vse omare pospravla zdej me čaka sam še par cun za zlikat. Moj ugotavla da sem zadnje dni obsedena z redom in kr hodm za njim po stanovanju če je pospravu vse za sabouser posted image

d.anna srečnouser posted image user posted image user posted image
punce ful mate luštne bušije

a ma kera kej novic o tteeaa-ji, vem da je mogla it v P ker neki ni blo ok z bebo

clock-img

06.06.2008, 12:32

clock-img

Anonimen

Moj ugotavla da sem zadnje dni obsedena z redom in kr hodm za njim po stanovanju če je pospravu vse za sabo

Moj to ugotavlja že kake 2 tednauser posted image user posted image user posted image  - je čist nervozen

clock-img

06.06.2008, 12:41

clock-img

Anonimen

gnezditveni sindrom

clock-img

06.06.2008, 12:42

clock-img

annnna

pencil-img

211

evo da se vam še jaz javim malo najsrečnejša mamika na svetuuser posted image

včeraj sem prišla domov iz P, malo se je že vleklo ampak zdaj smo doma... mali je taki cuker da bi ga nonstop žulil, samo je in spi. morem rečt da je zalooo priden danes sem se zbudila samo 2x.

v glavnem vse je ok, vsa pridem še kaj pogledat ko bom mela kaj več časa. uživajte.

čestitam vsem, ki so postale mamice, vidim da nas je že kr dostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

in držim pesti za vse tiste ki še niste rodile da bo čimprej mimo in da bo vse v najlepšem redu...user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

clock-img

06.06.2008, 12:44

clock-img

Anonimen

Annnna še enkrat čestitke in lepo da si se nam oglasilauser posted image  

clock-img

06.06.2008, 12:46

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Sorry, da se mešam na vašo temo.

Aleksandra silvija, glede sterilizacije - danes delajo dve vrsti, takšno, ko si lahko kasneje tudi premisliš in ti odvežejo jajčnike nazaj. Sicer pa ženska nima nobenih posledic, živi normalno življenje dalje kot ga je prej, z menstruacijo, željo po spolnosti, nič hormonskih motenj. Le za kontracepcijo je poskrbljeno.

Da pa bi splav jemala kot kontracepcijo, kot je ena predlagala, pa je meni čisto mimo. Ne samo, da če imaš vsaj malo rada otroke, v kar ne dvomim, glede na to, da jih imaš že 3, bi te to psihično zlomilo, poleg tega vsak splav je ravno tako poseg v tvoje telo pod narkozo, kar bi verjetno znova predstavljalo zate nevarnost. Pa še velikokrat pusti posledice na maternici.

Jaz bi v tvojem primeru definitivno šla na sterilizacijo. Otroci potrebujejo mamico.user posted image

clock-img

06.06.2008, 12:56

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Ojla,

a mi je spet uspelo najti uro, ko ni nobene tuki? user posted image  user posted image

clock-img

06.06.2008, 12:56

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

Drage moje, da se še malo javim - upam, da me niste že odpisale, ker sem tako malo na RR.
Ravnokar sem prišla s pregleda in po CTG je mali srček malo slabši, tako da me je G poslala kar jutri na kontrolo v P. Odprta sem sicer 2 cm, ker pa je mali bolj spal kot ne (itak vedno spi na ctg), se ji zdi, da je bolje, če se grem jutri pokazat kar tja. Verjetno je, da me bodo obdržali noter, čeprav bi pravzaprav rada, da bi se začelo samo od sebe user posted image . Tako imam danes še čas, da ful pospravim, pa polikam otročkove cunjice, ki sem jih še dodatno dobila od kolegice, pol pa zvečer malo ven "žurat", zjutraj pa na kontrolo v P.
Držite pesti, da bo vse ok!
Čimlažje čakanje bodočim mamicam, pa čimlepše cartanje že mamicam! Srečno!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2008, 13:00

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

cv3rklica velik srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem