cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: junijčice 2008 5-del

clock-img

06.06.2008, 19:32

clock-img

alea01

pencil-img

2902

mah jaz imam poln kufr vsega in hočem že enkrat rodit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  pa jaz tudi......

clock-img

06.06.2008, 19:32

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

nič, jaz dobim zdaj obiske, tako da se poslavljam...baj baj bejbe user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

06.06.2008, 19:33

clock-img

Anonimen

Včeraj sem 2 uri čakala na CTG, ker so pred mano bile nosečke, ki so v 29t . Jaz pa v 40t. Le kaj ji je pa lahko pokazal

user posted image user posted image user posted image  Mogoče se pa kažejo bele miške pa kakšen palček David user posted image  šala, šala

clock-img

06.06.2008, 19:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

nič, jaz dobim zdaj obiske, tako da se poslavljam...baj baj bejbe user posted image

Ja, ja ti se kr zgovarjej! Jest greš sej vem user posted image  šala, šala user posted image  baaaaaaaj

clock-img

06.06.2008, 19:56

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

mah jaz imam poln kufr vsega in hočem že enkrat rodit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  pa jaz tudi......

v vrsto se postavita user posted image user posted image user posted image user posted image  nas je še nekaj pred vama!!!!!!!

clock-img

06.06.2008, 20:02

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

men dons skoz net ven meče bom puser posted image la

nač niste komentirale mojih slikc k sm jih dala v album user posted image

anja ampak tele majstri so pa od user posted image  jest bi mu že ceno zbila

mojca so te testiral zdej saj veš na kaj moraš dr opozorit k greš vP

clock-img

06.06.2008, 20:18

clock-img

busybee882006

pencil-img

114

Halo!

Vidim, da ste več ali manj še vse na broju. Danes sem imela spet CTG - nič od nič, ampak res nič user posted image user posted image user posted image , jaz bi šla pa že tako rada rodit.

Zdaj imam pregled spet v ponedeljek, seveda če bom še v enem kosu - potem je pa nadomesta G rekla, da mi ga bodo najbrž kar sprožili, zaradi povišanega pritiska in malo slabših izvidov vode.

AnjaPH: midva delava mansardo - manjka nama samo še kopalnica, da lahko začnemo polagat parket in si naredimo spalni del gor, ampak vodovodar mi vsak dan reče, jutri pa pridem - zapo*****- ampak nimam kaj, ga moram enostavno čakat! Tako, da sem se sedaj sprijaznila, da pred koncem poletja ne bo nič, ker itak imajo vsi ti privatniki vikende ali pa prikolice, katere morajo od junija pa do 20. avgusta full izkoristit in kadar kol ga kličeš je on ravno na vikendu - ti pa doma čakaš in se tolžaiš, da je vsaka stvar za nekaj dobra!

Mojca: user posted image user posted image user posted image  vse bo v redi!

LP vsem!

clock-img

06.06.2008, 20:24

clock-img

Anonimen

nač niste komentirale mojih slikc k sm jih dala v album

anaj - jst sm hotla, pa me je ven vrglo - fullllll dobr - aje dekica ročno delo? Men je dans ena kolegica rekla, da bo vprašala eno, če bi mi nakvačkala tako iz garna

clock-img

06.06.2008, 20:25

clock-img

Anonimen

busybee882006  - saj bo, tud bejbi bo

clock-img

06.06.2008, 20:29

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

busybee882006 sej bo, še mal pa boš cartalauser posted image user posted image

nya ja dekca in copatki so ročnodelo, mami jo je nakvačkala

clock-img

06.06.2008, 20:43

clock-img

Anonimen

Anaj pardon mam tolk opravka z otresanjem jeze da pozabm komentirat lepe stvari user posted image  Lepe fotke user posted image  Moževa sestrična ma tud zajca - Lolo user posted image  Še dobr da revež živi - so sami jagri okol nas user posted image

Busybee ane kako te s tira vrže čeprav nočeš! Upam, da mata vsaj začasno stanvanje urejeno oz. da se ne mudi prav salamensko. Midva morava namreč ven iz tega stanvanja do 18. junija in zaenkrat je v bajti sam parket, ploščice, kamin, luči, štekerji, pralni stroj in naša smrkastična kad user posted image  Za ostalo se grem pa loh slikat če ne zbrcam majstra v pondelk!

clock-img

06.06.2008, 21:02

clock-img

Anonimen

A vse gledate bb??

clock-img

06.06.2008, 21:03

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Midva morava namreč ven iz tega stanvanja do 18. junija in zaenkrat je v bajti sam parket, ploščice, kamin, luči, štekerji, pralni stroj in naša smrkastična kad user posted image  Za ostalo se grem pa loh slikat če ne zbrcam majstra v pondelk!

No ampak parket, ploščice - za pomivat in sesat je tut to dovolj user posted image user posted image user posted image user posted image

Kamin - zeblo vas tudi ne bo, pa ob luči se boste lahko namakali v kadi user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa cunjice boš tut lahko kje prala ....... pa po celem stanovanju jih potem lahko razobesiš, če slučajno nimap sušilca user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal sem žleht!

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 6.6.2008 21:04:01 >

clock-img

06.06.2008, 21:04

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: nya

A vse gledate bb??

ITAK!

clock-img

06.06.2008, 21:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Midva morava namreč ven iz tega stanvanja do 18. junija in zaenkrat je v bajti sam parket, ploščice, kamin, luči, štekerji, pralni stroj in naša smrkastična kad user posted image  Za ostalo se grem pa loh slikat če ne zbrcam majstra v pondelk!

No ampak parket, ploščice - za pomivat in sesat je tut to dovolj user posted image user posted image user posted image user posted image

Kamin - zeblo vas tudi ne bo, pa ob luči se boste lahko namakali v kadi user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa cunjice boš tut lahko kje prala ....... pa po celem stanovanju jih potem lahko razobesiš, če slučajno nimap sušilca user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal sem žleht!

Packa user posted image  Da li ti ja slićim na Fatu?? user posted image

clock-img

06.06.2008, 21:16

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  - fata - user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2008, 21:18

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Mal sem žleht!

Packa user posted image  Da li ti ja slićim na Fatu?? user posted image

Ti itak v teh užitkih ne boš mogla uživat, razen namakanja v kadi. Ostalo bo počel tvoja boljša polovica ko boš ti skrbela za user posted image .

clock-img

06.06.2008, 21:19

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: nya

user posted image user posted image user posted image  - fata - user posted image user posted image user posted image

FATA - MORGANA

clock-img

06.06.2008, 21:24

clock-img

Anonimen

Ti itak v teh užitkih ne boš mogla uživat, razen namakanja v kadi. Ostalo bo počel tvoja boljša polovica ko boš ti skrbela za .

Malo morgen user posted image  

On bo kuril pa pekel jest se bom pa namakala...pol se bova pa zamenjala user posted image  Romantika na vrhuncu  

clock-img

06.06.2008, 21:35

clock-img

Anonimen

Kaka natega na bb??

clock-img

06.06.2008, 21:36

clock-img

alea01

pencil-img

2902

jao, dajte mi anestezijo.... Moj sosed ima karaokeuser posted image user posted image . Nabija slovensko muziko in poje na mikrofon- brez posluhauser posted image . Joj, zmešalo se mi bo.....Trenutno poje od zlatka dobrićauser posted image

clock-img

06.06.2008, 21:37

clock-img

Anonimen

jao, dajte mi anestezijo.... Moj sosed ima karaokeuser posted image user posted image . Nabija slovensko muziko in poje na mikrofon- brez posluhauser posted image . Joj, zmešalo se mi bo.....Trenutno poje od zlatka dobrićauser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2008, 21:40

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Mogoče ti pa to pospeši odhod v P in skrajša čakanje na tvoje user posted image .

clock-img

06.06.2008, 21:41

clock-img

alea01

pencil-img

2902

al me pa z macolo po glaviuser posted image . Že najmanj dve uri to poslušam...... zdej je od simone weis ,pet poljubov

clock-img

06.06.2008, 21:41

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Ti itak v teh užitkih ne boš mogla uživat, razen namakanja v kadi. Ostalo bo počel tvoja boljša polovica ko boš ti skrbela za .

Malo morgen user posted image  

On bo kuril pa pekel jest se bom pa namakala...pol se bova pa zamenjala user posted image  Romantika na vrhuncu  

Kdo bo pa medtem skrbel za user posted image ? FATA MOGOČE?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem