cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008

clock-img

30.08.2008, 22:07

clock-img

alea01

pencil-img

2902

saj poskušam preko shrani si pa me zeza user posted image

clock-img

30.08.2008, 22:07

clock-img

Anonimen

Naredi album.user posted image

clock-img

30.08.2008, 22:08

clock-img

Anonimen

a ne obstaja poleg shrani.si še ena taka stran?

clock-img

30.08.2008, 22:10

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Danes je pa moj user posted image  sestavil posteljico za škratka in nocoj že veselo spančka notri, jo bom poslikala jutri in dala fotke v album... men je fulllll lepa, sam je ful hecn, ker je Luka zdej tak mejčken noter, prej v košari je pa že cel prostor zasedal... user posted image  Tak lubček moj je! No, najin! user posted image

clock-img

30.08.2008, 22:12

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

pičim spat bejbe... prav fino je bilo počvekat... kot v starih nosečniških časih... user posted image
uživajte...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

30.08.2008, 22:13

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Ajde mamice, js se grem stuširat, pol pa pogledam še Krvavi sladkor, ko mi je ful fajn serija in se odpravim spat k mojmu srčku, oziroma srčkoma.... user posted image
Se tipkamo jutri spet! user posted image

clock-img

30.08.2008, 22:13

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Ja Saša...mal preveč optimistična sem bla...nekaj sem se trudla, pa nišlo (glede knjige).
O Didlina...tega ti pa ne privoščim, upam, da je zdaj O.K....mene je blo tud strah, če je vse glih prov zašito (da ne bi bla prevečuser posted image ).

Zdaj sem čist ven iz debate....v vrtec jo tud še nisem uspela vpisat, ker je bila ravnateljica vedno na dopustu, zdaj pa jazuser posted image

JUNIJ 2009 Bravo za korajžo...mislim, da prav delate, če jih hočte skupaj delat...jaz sem pa rekla, da rajš ne, ker bomo drugo leto začeli s hišo in nam mal prostora manjka (ma ne vem...bi, pa ne biuser posted image , pa še dva se mi zdita dovolj zaenkrat)

clock-img

30.08.2008, 22:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Ajde mamice, js se grem stuširat, pol pa pogledam še Krvavi sladkor, ko mi je ful fajn serija in se odpravim spat k mojmu srčku, oziroma srčkoma.... user posted image
Se tipkamo jutri spet! user posted image

jaz tudi to nadaljevanko gledam

clock-img

30.08.2008, 22:20

clock-img

alea01

pencil-img

2902

evo, sem dala v album. Hitro si oglejte, ker pol dam dol

clock-img

30.08.2008, 22:21

clock-img

Anonimen

Ej, a sledite kej novicam? Jaz sem ugotovila, da je letos nenormalno veliko otrok z imenom Luka in Sara.user posted image user posted image Ampak res veliko.Že tu na RR zasledim na forumu rodili smo, potem pa še moja okolica. Matr, naša bo imela 2 sošolki Sari.user posted image

clock-img

30.08.2008, 22:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2008, 22:25

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ej, a sledite kej novicam? Jaz sem ugotovila, da je letos nenormalno veliko otrok z imenom Luka in Sara.user posted image user posted image Ampak res veliko.Že tu na RR zasledim na forumu rodili smo, potem pa še moja okolica. Matr, naša bo imela 2 sošolki Sari.user posted image

Ja, sploh Luka, če samo pod junijčice pogledaš. user posted image  V časopisu sem brala, da je letos najpogostejše ime za fantka Luka, za punčko pa Lana.

clock-img

30.08.2008, 22:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

pogledala, obe sta user posted image

clock-img

30.08.2008, 22:26

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

alea,ful sta luštkaniuser posted image .

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja, sploh Luka, če samo pod junijčice pogledaš. user posted image  V časopisu sem brala, da je letos najpogostejše ime za fantka Luka, za punčko pa Lana.

jaz sem tud to prebrala. Meni je drugače tud Luka všeč, samo ima moj bratranca s tem imenom in je tako odpadel, Lana je pa od sosede pes tako, da to ime tud odpade pri nas

clock-img

clock-img

Anonimen

Jaz pa slike iščem po kompu.user posted image

clock-img

30.08.2008, 22:28

clock-img

Anonimen

šele sedaj vidim, da se vidi moj profiluser posted image , tud vem ne kdaj sem ga nastavila, da je  videnuser posted image user posted image

clock-img

30.08.2008, 22:29

clock-img

alea01

pencil-img

2902

tko pupe, jaz se še grem mal z lubijem pocrkljat. fotke dam pod geslo. Katera še hoče videt pošljem geslo na ZS.

Nočko

clock-img

30.08.2008, 22:30

clock-img

Anonimen

Alea nočkouser posted image

Jaz tud počasi odhajam, je bilo danes prav fino po dolgem času takole čvekat-moram kmalu spet ponovitiuser posted image

clock-img

30.08.2008, 22:30

clock-img

Anonimen

aneda junijke drage, kr vsi bi že mel Lukate user posted image user posted image user posted image

lp od julijkeuser posted image

clock-img

30.08.2008, 22:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

aneda junijke drage, kr vsi bi že mel Lukate user posted image user posted image user posted image

lp od julijkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šcccuser posted image   user posted image

clock-img

30.08.2008, 22:33

clock-img

Anonimen

No, jaz  grem mal po rR bluzit. Ajd do jutr...upam.user posted image

clock-img

30.08.2008, 22:34

clock-img

Anonimen

že grem že grem user posted image user posted image user posted image user posted image

cartat Lukata user posted image user posted image

clock-img

30.08.2008, 22:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

že grem že grem user posted image user posted image user posted image user posted image

cartat Lukata user posted image user posted image

Le pejt le pejt.user posted image

clock-img

30.08.2008, 22:41

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Jaz sem pa dala novo slikco v profiluser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem