taanikaa
še nekaj glede menze-jemljem cerazette tabletke pa nevem al ods tega al kaj,jst od poroda sploh nisem nehala krvavet
jaz mam tud te tablete; dojim na polno in načeloma če dojiš kao nimaš menstruacije, ampak jaz sem jo seveda dobila - od prejšnjega ponedeljka do včeraj - celih 7 dni. ne vem če so čist ok te tvoje krvavitve - če bi se meni tako dogajalo, bi poklicala G.
a se te tablete jemljejo neprekinjeno (jih je 28 na eni tablici) in ni 7 dnevnega premora? mi je malo čudno, ker prej sem imela 7 dnevno pavzo, ampak je blo tud 21 tablet noter.
pa držim pesti in verjamem da se bo vse dobro izšlo v četrtek

!
alea- daj ne poslušaj teh "prepametnih žensk", k res nimajo pojma.
tina28 - luštna družinica, ...
kaja - s sosedi pa zna bit res

. se sploh ne zavedamo kako smo lahko srečni tisti, ki z njimi nimamo problemov. je verjetno enako kot zdravje, šele ko je kaj narobe, ugotoviš kako srečen si bil prej ko je blo vse ok. prej pa sploh ne pomisliš na to in se obremenjujemo z nepomemnimi stvarmi. no, upam da bodo tvoji sosedi postali znosnejši!!!
lina - dobrodošla!!!
alea - jaz uporabljam to-to krpice za enkratno uporabo, ki jih zmočim v topli vodi. ampak ful razmišljam o kaki drugi varianti, ker se mi zdi da preveč zapravim za te krpice. vlažilni robčki pa mi niso vredu (ima rdečo ritko, tud če potem osušim s to-to krpico) in jih uporabljamo samo kadar kam gremo. vlažilni robčki so mi sicer najboljši od Johnsona, tisti najbolj nežni.
a.s.-

za patricijo.
bom zaključila ta post, pa potem nadaljujem z branjem ..