kleopatra28, lepo te je spet brati!! Me veseli, da ti je malce lažje, ko moža ni doma!! Očitno pravica obstaja
Upam, da se nam boš večkrat oglasila in poročala, kako
napreduje!!
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko
Kaja08- kako dolgo si čakala, da so ti odgovoril za Baby bonus iz DM? Js sem že kar kmalu po porodu v njihovi poslovalnici oddala prijavnico in kopijo roj. lista, pa še nč nism dobila do dons...
Meni so zelo hitro odgovorili oz. sem po pošti dobila bone. Najboljš, da greš mal povprašat v trgovino.
Dobiš njihove babylove plenice 4-9 kg. Sicer jih še ne uporabljamo, ker so mu bile do sedaj prevelike in mormo še Pamperske št.2 ponucat, ampak sem mu jih ene dvakrat dala in so kul.
Mi pa zdej uvajamo
AD3 kapljice - zdej je drugi dan dobil 2 kapljici in ima potem nekaj več krčev. Ampak mu dava te kapljice zjutraj, tko da čimprej predelamo te krče. Ne vem pa, kako bo, ko bo dobival po 7 kapljic. Še dobro, da imamo konec meseca posvetovalnico in bomo takrat že videli, kako se AD3 obnesejo - ker, če ne bo dobro, bom rekla za D3
Pa še eno vprašanje - kolikokrat
kopate 
in kolikokrat ga/jo namažete z oljem? Po vsakem kopanju celega ali samo gube okoli vratu in pod pazduho?