Ojla,
končno sem nahranila mojo Sabino in sebe
in sem mal sem gor prišla pofirbcat. Sem v velikeeem zaostanku, bom tokrat raje kar na tej strani začela, da ne bom spet ostala nekje na sredi.
Mi smo bili včeraj na celodnevnem izletu - prvič! Sabina je bila super, al je pridno spančkala al pa lepo ležala v vozičku. Smo bili na eni veselici in ji je ropotanje in ful naglas muzika očitno ful pasalo. So mi vsi rekli, da s to bodo čez par let pa še problemi, ko že zdaj tako rada hodi po zabavah.
še eno vprašanje - a se vaši tud u iber napenjajo, preden se pokakajo? Naš tolk rdeč rata v obraz, da včasih mislim, da mu bo glavo razneslo....revež.... Je očitno po mami in se bolj matra, ko kaka
Ja, jo kar napenja. Pa mi je včasih ful smešna, ko se loti tega opravila med dojenjem in se mi potem tud mal premetava po rokah. Prvič mi ni bilo nič jasno in sem bila prepričana, da nekaj ni v redu z mlekom.
Ta teden imamo prvi pregled...me prav zanima kako bo. A vaši partnerji so šli zraven?
Jaz ga sicer še nisem imela, ampak bom šla najbrž sama. Pregled ima namreč ravno sredi dneva (ob 10.45) in bi mogu lubi dopust jemat, pa itak imamo pediatrinjo v Logatcu in bova šli kar z vozičkom - namesto sprehoda.
Naja...jaz mam tud mir, pa moram cunje zrihtat, pa kar odlašam.
No, pa sva že dve. Sam jaz bom zlikala sam tanajnujnejše (beri od Sabine

), ker me moja mami še kar carklja in mi pride vsakih par dni mal pomagat.