taanikaa, mene si tudi spregledala...
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa
didlina jst sm tut že bla ziher da sm jo dobila
križ me je bolu kt pr norcih pa en dan je bla sveža kri sam ne velik,pol je pa vse to kr zginl,tko da zgleda ni blo to to ampak začel se je tko k se je ponavadi...
pri meni je bilo tako 14 dni nazaj, dva dni sveža kri, ampak čisto malo, vse me je bolelo spodaj, kot pri pravi
, ampak potem pa nič... bom videla ta mesec, če bo približno okrog tistega datuma, potem je pa verjetno že bila...
no, danes moram rečt, da me še vedno matrajo krči spodaj, križ me itak boli še od nosečnosti in poroda...
kako ste mamice?
pri nas se UPAM vzpostavlja en nočni red in sicer spanje od 23ih-5.30/6ih... en dan je tako, en dan se zbudimo ob štirih... če nam uspe skenslati bujenje ob štirih, smo na konju
včeraj je rodila moja kolegica, punčko Lučko, težko 3.950 g in veliko 53 cm...

tamala je pravi cuker, samo kaj ko je samo ena za naša fantka...
Ažbeta sem danes že drugič našla zjutraj spati na trebuščku... to je res en falot.. oba bi že najrajši sedela, glavo pa tako ali tako že dolgo časa držita sama pokonci... firbčna sta 100 na uro in ko tretjič ali četrtič ponavljam eno in isto zgodbo (ves čas hočeta, da jima nekaj pripovedujem), se razjezita

...
sicer pa jima berem trnuljčico... Ažbe naredi šobico, Anžeja so samo oči, tako poslušata... smejita se pa ves čas, skoraj ne zajokata...
vsak dan je nekaj novega... dolgčas nam ni...