Zadnji članki

6 videov za nosečnice, ki jih morate pogledati
Za lažje razumevanje, kaj se dogaja v nosečnosti s telesom nosečnice, otrokom v njem in za kakšen...
Vse o nosečnosti

Rh negativna krvna skupina in nosečnost
V celotni nosečnosti je Rh negativni faktor edini od vseh krvnih skupin, ki povzroča težave. Rh-n...
Vse o nosečnosti
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Ja saj vem, da ne gre. Ampak pri meni se skoraj vsak čudi, kako da nisem mleka čist zgubila, ker je bila mala na začetku skor sam na flaški. zdaj ga mam pa za izvoz in sem vsako jutro čist mokra.
, nič hudega ne bo - v LJ je tako, da dobiš ta hitro (15-minutno) narkozo v žilo, opravijo poseg in se lepo zbudiš, odležiš nekaj uric in greš domov
Mene ni po posegu čisto nič bolelo, so res super opravili.
Sej če se bo drl, bo tud ven plunu
. Ampak res ni nič hudega. Dobiš narkozo in potem si prav super. Po čiščenju sem jaz zelo hitro okrevala, pravzaprav po porodu sem bila stalno utrujena, po čiščenju pa se mi je zdelo, da lahko gore premikam
sem imela s sabo v bolnišnici!
, pa za enkrat nam še niso spustile
. Mene še vedno fulllll boli in to od znotraj. Sem bila pa raztrgana od znotraj in zunaj, tko da še kar čakam, da bo bolje