writing-img

RE: Februarski sončki 2008 - 3. del

clock-img

03.07.2008, 22:19

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

Janey..men je pa maribor takoo neznano..sem bila samo parkrat..pa še takrat sem se lovila..
no Celje mi bolj leži,saj sem tam obiskovala srednjo šolo..je pa res,da se je zdej v zanjih letih takooo spremenil,da sem že čist izgubljena..

kam pa si hodla?

na vrtnarsko

super. user posted image te bom ponucala, ko bom imela parcelo, pa bom okolico urejala.user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

03.07.2008, 22:28

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Janey..men je pa maribor takoo neznano..sem bila samo parkrat..pa še takrat sem se lovila..
no Celje mi bolj leži,saj sem tam obiskovala srednjo šolo..je pa res,da se je zdej v zanjih letih takooo spremenil,da sem že čist izgubljena..

kam pa si hodla?

na vrtnarsko

super. user posted image te bom ponucala, ko bom imela parcelo, pa bom okolico urejala.user posted image user posted image user posted image

ti sam povej če boš kej rabla..user posted image user posted image user posted image
sam sem že mal ven padla, glede na to da zdej čist v drugo smer študiram..mi zdejšnji študij veliko bolj odgovarja..a srednja šola mi je postal le nekakšen hobi...user posted image

< Sporočilo je popravil mlavla -- 3.7.2008 22:31:16 >

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

03.07.2008, 22:36

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

tako slikce so v albumu...
na slikah lahko vidite kako se naša punči zribsa dol z blazine..ma je že spretna..spoh se ji ne morem nagledat

a ste šle že vse pančkat?

clock-img

03.07.2008, 22:37

clock-img

kati kati

pencil-img

673

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

kati jaz semuser posted image na šunjara
ti si s celja? bi lahko pršla kaj na lent zdajuser posted image user posted image

veš sm bla v mb...oz peljala sem se mimo ko sem bla v pon. v ikei...samo nisma bla sama ker sem js šla poleg ene kolegice pa je šla še v rutarja ker si stanovanje opremlja...midva z mojimuser posted image sma bla samo sopotnika

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

clock-img

03.07.2008, 22:38

clock-img

kati kati

pencil-img

673

a maš zaklenjeno....geslo

clock-img

03.07.2008, 22:38

clock-img

kati kati

pencil-img

673

mlavla

clock-img

03.07.2008, 22:40

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

ja geslo je pa Nežauser posted image

clock-img

03.07.2008, 22:42

clock-img

kati kati

pencil-img

673

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

kam pa si hodla?

na vrtnarsko

ti sam povej če boš kej rabla..user posted image user posted image user posted image
sam sem že mal ven padla, glede na to da zdej čist v drugo smer študiram..mi zdejšnji študij veliko bolj odgovarja..a srednja šola mi je postal le nekakšen hobi...user posted image

kak bi te jst ponucala, sam je en problem je...Majeva prababica jeruser posted image nor....IN IMA ROŽ NENORMALNO VELIKO ampak vse brez okusa pa bi rabla stručkota da ji to mal v glavo vstopi...ker ona je ,,verna,, pa ure cerkve pa nima pojma o pojmu....sem se mogla mal oddahnat...ker mi dnevmo prah dvigujeuser posted image

clock-img

03.07.2008, 22:43

clock-img

mala_pikica

pencil-img

869

Dober večer!

Kati kati, sem zdaj rabila kar nekaj časa, da sem vse prebrala. Sem pa že ful zaspana, mi očke kar skupaj lezejo. Vidim, da se dogovarjate za srečanje CE, do tja bi še jaz prišla.

mlavla, sem pogledala tvojo pupiko, ma ful je luštna, zato se res ne rabiš obremenjevati kaj drugi pravijo. Ljudje pač v časih ne vejo kaj bi rekli, potem pa take strelajo. Pa tako kot praviš, glavno, da je zdrava!

janey, ti prvo zrihtaj, da se MB dobimo, potem pa vabi drugeuser posted image user posted image . Drugače pa glede tašče ti samo pojamraj zato pa smo me tukaj. Pa user posted image  za tvojega user posted image , da je naredil izpit. Sedaj pa res previdno na motor.

clock-img

03.07.2008, 22:43

clock-img

kati kati

pencil-img

673

user posted image user posted image user posted image sm pozabla da maaš vse pod to

clock-img

03.07.2008, 22:44

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Vidm da se spet TRIŠ smetarka pase po naši temi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

03.07.2008, 22:46

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Mlavla, kako je luštna Neža. user posted image  kakšen cuker! user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

clock-img

Janey

pencil-img

4341

mlavla mala je taka srčica..s tistim rdečim klobučkom jooj pa tak se smejčka joooj na vsa usta. kake so pupe v teh oblekcah...

clock-img

clock-img

mala_pikica

pencil-img

869

Nič punce jaz grem tudi v posteljo, ker mi očke kar skupaj lezejo. Nočko, pa fajn še čvekajte. lp

clock-img

03.07.2008, 22:47

clock-img

kati kati

pencil-img

673

mlavla-lepe slikceuser posted image user posted image sej pa sploh ni tko močna....našega user posted image bi mogla videt...je tak k putrčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2008, 22:48

clock-img

kati kati

pencil-img

673

nč...lep večer se naprej js se grem prdružit mojemu sinu...lahko noč

clock-img

03.07.2008, 22:48

clock-img

Janey

pencil-img

4341

mala pikica maš jutri čas?

clock-img

03.07.2008, 22:49

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

user posted image user posted image user posted image sm pozabla da maaš vse pod to

ni panike..

drugače pa poznam kar veliko takšnih "tetic"..ki imajo čist svoj okus..tle se pa ne da velik pomagat...
veš že mojo mami je kdaj težko kej prepričat..

namreč tud pri nqs doma ni ravno najlepše urejena okolica oz. ni takšna kakršno si z mojim želiva..vendar upava,da bova kdaj to lahko midva brez dovoljenja koga drugega in seveda če bova imela finance uredila čist po svojem okusu..mah kako si to želiim..

clock-img

03.07.2008, 22:50

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Mlavla user posted image

No, mi2 se greva po palčkovi deželi preganjat user posted image

Nočko, pa kaj dežja bi prosila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

03.07.2008, 22:51

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

hvala vsem za komentarje..se vsaj zdej mal topim...user posted image user posted image

ker meni je res srčkana..

clock-img

03.07.2008, 22:51

clock-img

Janey

pencil-img

4341

mi mamo pa kar lepo tu okoli hiše...ampak jaz se ful stran od tega vsega držim...nočem met nič niti z vrtom niti z rožami. raje jih mam na balkonu kot doli. 

clock-img

03.07.2008, 22:52

clock-img

Janey

pencil-img

4341

hvala vsem za komentarje..se vsaj zdej mal topim...user posted image user posted image

ker meni je res srčkana..

če pa je...nikoli ne podvomi v to

clock-img

03.07.2008, 22:53

clock-img

Janey

pencil-img

4341

lubek prišel
grem ajat
mala pikica če maš jutri čas me pokliči...če bo marusha mela čas boma itak tam po taboru šetale.

papa

clock-img

03.07.2008, 22:55

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

pa tole sem vam zadnjič pozabla povedat štorjo v Zd za študente na Aškerčevi, ko sem imela sistematskega, ki je obvezen za vse študente v 4. letniku..
imeli smo ga ob 7:30 zjutraj.,..pa k sreči je bil moj doma in je šel z menoj, pa tamalo sva vzela s seboj...
in tam seveda takoj vse sošolke navalile na tamalo..in mi predlagajo,da naj grem kar naprej,da ne bom tolk časa čakala..no in jst stopim do sestre ko prišla v čakalnico  in jo lepo prosim če grem lohka taprva al pa vsaj bolj na začetku..
in ženski se čist utrga..prav vpit je začela name sredi čakalnice..folk je sam gledu..
rekla mi je kaj se grem, da otroka sabo privlečem..pa če ga na izpite tud mam sabo..da moram tole drugač poskrbet..skratka bal je ful nesramna..pa še kup drugih pametnih izjav je podala..
men so se pa sam solze ulile..pa še mojga ni bilo zraven, ker je še parkiral ...
skratka čist me je iz tira vrgla...

clock-img

03.07.2008, 22:57

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

sej grem jst tud pančkat..

lepe nočke vam želim...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem