IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
heh, jz sm svojmu enkrat ze rekla, da mam raje sina geja kot vojaka...
kolk bi bi svet lepsi, ce bi se spostovali in imeli radi, ne pa, da se koljemo - ker se pocutimo ogrozeni zaradi razlicnosti. eeeeeh...
In kaj je narobe z vojaki???? Pa daj malo pazi na primerjave!!! Moj je vojak, pa mu čisto nič ne manjka!!! Si je pač izbral tak poklic, ki mu je všeč, tako kot ti delaš kar pač delaš! In kaj boš lažje sprejela, da ti sin reče, da je homo, kot to da ga interesira vojaški poklic. Pa daj no....ne bom raje več komentirala tega.
Kar se pa istospolnih partnerjev tiče, bom pa tako rekla, naj imajo zvezo, naj se poročijo, ampak otroka posvojit pa ne in tudi oploditve ne. Naj imajo otroka če ga lahko imajo sami.
Pa se vam bo čudno zdelo, tudi sama ne morem zanosit iz zdravstvenih razlogov, ne pa zaradi moje izbire. Poleg tega moreš imeti partnerja in dolgotrajno zvezo, s katerim ti je lahko tudi po naravni poti dano da zanosiš, ženska z žensko ne more in tudi moški z moškim ne. Pa poskušati moraš lep lep čas, preden gre tvoja dokumentacija na komisijo, pregledov zate in za partnerja ogromno.
Če pa gledamo naravo, ja se pojavljajo homoseksualne živali, ampak v dost manjšem % kot se pojavljajo pri ljudeh. Marsikdo gre v tako zvezo, ker je razočaran nad kontra spolom, ne pa zaradi resničnih svojih nagnjenj, ki bi jih pokazal že v otroštvu, ne pa ko je že odrasla oseba.
Pa še neki glede narave, katera žival v naravi, ki je nagnjena k homoseksualnosti ima svoje potomce????? Jaz za takšne primere še nikoli nisem slišala v svojem življenju!!!!! Vem da je krut primer, samo ker se opirate na naravo?!