writing-img

RE: Kroj kopalk

clock-img

10.06.2008, 08:26

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Aja, Maja, a si mela velik trebuh?
Kje v Fabjaniju pa, a v CPu?

Ogromnega, ga imam še sedaj.
V fabianiju v centru sem jih vzela.

clock-img

10.06.2008, 08:36

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Uf, tale tanikini ali kaj že je, ne rečem, ad ne zgleda lepo, na manekenkah, itak, samo tako, če imaš pa odvečno težo, pa po moje ne zgleda lepo oz. kr neki. Ne vem no. Pa še praktične se mi ne zdijo, da si moker po celem trebuhu, edino, če se za vsako preoblačiš. Jaz se ne, itak. Pa kaj ste tako obremenjene, kako boste zgledale v kopalkah? Ne razumem ravno...meni se je tudi letos celulit naredil po nogah, pa kaj, naj se zdaj v pajkicah kopam? ne, ker me boli đoko.

clock-img

10.06.2008, 08:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Uf, tale tanikini ali kaj že je, ne rečem, ad ne zgleda lepo, na manekenkah, itak, samo tako, če imaš pa odvečno težo, pa po moje ne zgleda lepo oz. kr neki. Ne vem no. Pa še praktične se mi ne zdijo, da si moker po celem trebuhu, edino, če se za vsako preoblačiš. Jaz se ne, itak. Pa kaj ste tako obremenjene, kako boste zgledale v kopalkah? Ne razumem ravno...meni se je tudi letos celulit naredil po nogah, pa kaj, naj se zdaj v pajkicah kopam? ne, ker me boli đoko.

Podpis, če lahko.user posted image

clock-img

10.06.2008, 08:52

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

me boli đoko

mene tudi user posted image

clock-img

10.06.2008, 22:30

clock-img

birdy

pencil-img

5352

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Men so pa tankini kopalke všeč. Sem jih pred parii leti že mela in so mi ful pasale, škoda k so mi premajhne ratale.
Bokserce kopalke pa... men se včasih določenega predela ne da pobrit. Mi je pa res grdo, če mi en šop dlak ven gleda. Tko pa vse to zakrijem (pa še mal celulitauser posted image )

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

11.06.2008, 11:59

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Jaz sem si letos nabavla od Triumpha. Imajo neko linijo mix 'n match in si lahko zbiraš posebej zgornji in spodnji del, in še modeli modrcov so recimo različni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem