Super, to je pa instant pospravljanje. To bom pol prakticirala, ko bom imela pikico doma!
mishel to je bilo pa kot v pravljici! Jaz tudi upam na tak prijeten porod. Pa hvala, ker si zmeraj najdeš čas še za nas poleg Davida, ki je pa tak cukerček.
sayuri da bodo bolečine hitro mimo in boš čimprej svoji štručki držala v naročju!
sandra imaš pa zelo skrbno taščo, ko jo še tvoj narastek skrbi!

Mogoče še kakšno kozmetičarko, da boš imela popoln makeup med porodom (pa ne zameri)
Erin za geslo, maš moj žegen! Pa meni si tudi malo bušija ujela!
Julija08 smo te pa zvesto pogrešale na čveku,

ker si rekla da prideš. Žalostno če smo se res samo zgrešile,

pa smo vse tako gledale okoli, če bo še kje kakšna z avgustovskim trebuščkom okoli hodila.
Včeraj uspešno preživela obiske in vsa izžeta padla v posteljo. Sem šla ponoči samo enkrat na WC, pa še to v polsnu, tako da sem se oreng naspala

. Jaz sem torbo za P že pripravila in se mi zdi, da sem zdaj bolj sproščena in se mi nikamor ne mudi. Magnesol sem pa tudi nehala pit, ker sem v 37t. Zdaj pijem čaj od Tekanne za nosečnice, ker ima v mešanici tudi malinove liste, pa na nogah se tudi pozna, da manj zatekajo!
Zoja Miša vse prav lepo pozdravlja prav posebej pa Sayuri in ji je blazno dolgčas po RR. Njena princeska se pa kar ne more odločit o dolžini podnajemniške pogodbe. Ko zgleda, da je že vse u redu, pa se ji spet pojavi kakšen popadek, tako da ne ve ali jo bodo še kaj spustili domov!