GAJKA iskrene čestitke mladi družinici za pravega malega korenjaka!!!!
sayuri
da imaš sedaj oba ob sebi! Še malo pa se boste doma cartali!
bambi14 prav lepo pozdravi Majo in ji sporoči, da jo pogrešamo in da naj se pridno cartajo!
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a
cebrca jaz sem bila 10.7. na pregledu ja, sam sem bila konec s pregledom 14.20. Tako da se na žalost nisma videli. 21.7. imam pa najprej CTG ob 9.30 potem pa še pregled končno pri naši G, ker tale Benčič-Torbica pa nima nobenega odnosa no!

Katja najbrž si me s katero zamenjala, ker jaz hodim na preglede v LJ.
julija08 mene prej zgaga po Magnesolu ni matrala, zdaj pa ga že nekaj časa ne pijem več, tako da ti ne vem kaj novega povedat. Pa malo sem huda, ker se nisi nič oglasila, ko sta letela mimo mene na dolenjsko!
košuta kaj češ, kmetija je vedno na prvem mestu, si bolj privezan kot krava k jaslim! Meni moj marsikaj obljublja, pa je do sedaj redko kakšno stvar izpolnil. Po svoje sem se že kar malo sprijaznila s tem.
sandra

, saj bo vse u redu, tvoja dva sončka sta že velika, pa še v P te bodo lahko spremljali, da ne bo nič narobe. Pomisli kako bo fletno, ko jih boš lahko kmalu cartala!
MATEJKA no vidiš, nas je toliko navijalo zate in za tvojega

, da res ne bi moglo bit nič narobe.

Zdaj pa le mirno do konca!
Jaz sem že čisto zmedena. Po eni strani uživam še s trebuščkom in še kar ne bi šla rodit, me pa vedno bolj panika grabi, kako se bomo sami znašli doma. Malo se tolažim, da bo materinski nagon naredil svoje. Po drugi strani pa komaj čakam, da bova spoznala novega člana družinice in že nestrpno odštevam dneve!
Drugače pa komaj čakam na četrtek, ko imam obljubljen UZ, da mi povejo, če

še vedno vztraja na ritki ali se je že obrnil. Počasi bo že čas, ker imam polnih 37t. Se niti ne bojim CR tako zelo, ampak se mi zdi, da si oropan marsičesa, kot pa če rodiš normalno!
< Sporočilo je popravil cebrca -- 15.7.2008 18:30:36 >