Ja zaenkrat še,sem prišla s pregleda samo toliko da spakiram za v P. in čakam.
Povedala sem da me že 3 dni daje in da je vsak dan močneje,pa me je pregledala in ugotovila da sem za 1 cm odprta (sem vedla da se nekaj dogaja),ko pa sem ji povedala da

skoraj nič več ne čutim,samo rahle gibe tu pa tam,nikjer ne vidim več izbolikn na trebuhu,prej sem ga lahko skoraj za podplat prijela,zdaj pa nič več. Pol me je pa takoj na CTG poslala in uuuaaauu presenečenje (zanjo, zame ne),popadki in to že kar enakomerni,sami hribčki nobene črtice. Je rekla da glede na CTG misli da bom šla danes ali pa najkasneje jutri.
Sem vedla da bo prej, sam to je bil pa vseeno šok. PA to še ni vse,pol mi je naredila še UZ in ugotovila da ima premalo plodovne vode,pred 14 dnevi jo je imel še dovolj. Tako da mi je rekla da naj ne odlašam in grem že danes če bo huje, če se mi pa slučajno vse skupaj umiri in da ne bo

nič gibal oz. tako malo kot zdaj pa moram jutri takoj v P.,ker ima premalo plodovnice.
Mi je dala napotnico in nanjo napisala primerna za sprejem do poroda.
Jaz pa kar ne bi šla. Saj če bi imel dosti plodovnice bi počakala da me ornk zvije,tako pa ne bom upala in bom po vsej verjetnosti odšla jutri v P. se pokazat,če me bo pa že danes še bolj začelo zvijat pa že danes.
TAko da mislim da sem jaz naslednja na vrsti,pa tako sem upala da bo avgusta,ker imamo doma totalni kaos .še spati nimamo kje. KAm bom dala

pa tudi ne vem,ker je moj tok optimističen še zdaj ko sem mu povedala stanje. Presneti dedci

,najraj bi šla kr sama rodit brez njega,toliko me je razjezil.
Erin, zdaj pa kar počakaj čez vikend pol je pa postla frej(mal heca)

. ZA seznam +6,8 kg,sam ne vem če je vredno pisat, rajši kr počaki me boš dala pol na spodnji seznam.
Zdajle se grem pa fajn paradajza najest,se ga letos sploh še nisem ker nam je doma vsega spalilo,pa mal kumarc zravn,ker ven da ga drug teden ne bom več smela. PA sam gledam kaj bi dane sše požrla ker pol ne bom (smokijev sem se že najedla).
Preden grem vas sigurno obvestim, da vas ne bo skrbelo,pa pol tudi brez skrbi.