IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Aja, miškolinček, sploh ni panike, ker včeraj nisi sporočila, da si doma. JAz sem samo v hecu napisala, da je mobi skoz ob meni
. Je tko v vsakem primeru - če slučajno mož kam gre in če se oba zbudita, potem ga hitro pokličem. Zato je mobi skoz ob meni
. Jutri greš torej nazaj? A misliš, da te bojo obdržali?
Ja jutri grem nazaj na pregled,tako sem se zmenila,da bom kr gor hodila,drugače so me pa v P. poslali domov k svoji G.,pa sem jim kr povedala da mi je moja G. napisala na napotnico ''primerna za spremljanje do poroda,po potrebi sprejem'',pa da je šla moja G. zdaj na dopust in da me ni za naprej k drugemu naročila,ker je računala na to da bodo v P. poskrbeli zame. Zdr. je bla mal tih najprej pol je pa rekla da lahko kr do konca k njim hodim na kontrolo. Upam da ne bom šla prevečkrat gor,ma je že vožnje dosti.
Upam da mi CTG nariše takšne popadke kot jiih imam doma,pa da tisti smrkelj končno nekaj pomeni. Saj nekaj je to vem,ker me danes ful v križu boli,pa tudi tisti popadki ki so ,niso tako nedolžni,samo so tako neredni in razmetani,da vem da niso ta pravi. Jaz bi rada videla da me obdržijo,ker če bom kakšen dan gor,se bom pol umirila,pa se bodo tudi tam popadki začeli,tako si pa ves na trnih ko prideš gor in potem tudi rezultat ne more biti takšen kot doma.
Lepo da ti tamala dva spita,upam da bo moj tudi,ker če bo količkaj podoben prvemu,potem bo še zelo pestro,ni namreč spal ne podnevi in ne ponoči,pa samo nosit se je hotel. Ne vem kako bi zgledalo,da bi imela dva takšna.
Naty,a bomo po novem delali seznam za tiste blizu roka pa za tiste ki bodo govorile da jih šraufa, da se bodo pofočkale vsak dan? JAz skozi hodim gledat če se je kera javila,pa nič. Imam občutek da je ena od njih sigurno pobegnila

,Erin mi je sploh sumljiva,Tejkaz pa sploh ker se je prej vsak dan javila,zdaj pa nič.