IZVIRNO SPOROČILO: daja27
Drugače pa ti pregledi, ko ti preverjajo, koliko si odprt res bolijo oz. odvisno od zdravnika. Dr. Kavčič si ne želim več srečat, ker je res groba.
Sta pa dr. Rončevič in dr. Šajina zelo vredu. Prvi me sicer ni spustil domov, je pa prijazen in vse razloži, če vprašaš.
ojojojjj...moja G je pa ravno dr. kavčič, sicer bom po porodu zamenjala, ker je tud meni bolj odobna branjevki, ki samo govori in nič ne posluša, ampak zaenkrat je še moja G in upam, da bo še dolgo na dopustu
Grem pa pravkar na UZ v porodnišnico k dr. Rončeviču in naslendji teden k dr. Cvjetičaninu- a ga katera pozna, jaz imam vsak pregled (Leonišče Lj) drugega G- sem mojemu rekla, da bom počasi spoznala že vse G v Leonišču
Pri meni se pa popolnoma nič ne dogaja, nič krčev, ničesar... sam imam pa ful pniko, ker res slabo čutim otročka... zato tud ful slabo spim- danes sem vstala ob 6h, ker me je tolk skrbel- prej mi je mareč celo noč brcala, sedaj pa celo noč NIČ

... sem vzela AS in poslušala srček (se je slišal OK, ampak me vseeno skrbi), pa zdaj me tolaži, da grem v P...tako da Zoja MIša, sem nekako na istem kot ti...in te popolnoma razumem v tej skrbi...
Anita G. meni so amnioskopijo delal v PO- pred 2 leti, ko sem bila čez rok in preverijo kvaliteto plodovnice... nič ni bolelo, komaj kaj čutiš...nič bat.
čestitke Miškolinčku in vsem novim mamicam
Zdaj pa letim...držite pestke in lp...