k_a_t_j_a čestitke za Jana!!!
IZVIRNO SPOROČILO: erta
Prav tako me zanima ali ste vse imele te preglede tam spodaj, kajti mene moj G še niti enkrat dol ni pogledal, kaj šele da vem kolk sem odprta
in pd., pa tudi niti enkrat mi ni meril trebuh, pa mv tko kot vi pravite - upam da ne bo kaj narobe
Meni tudi G ni delala nobenih takih pregledov. Edino, ko sem bila v 36. tednu v P zaradi krčev, so pogledal, če sem mogoče kaj odprta in takrat so mi rekli samo, da imam zmehčan MV. Sicer so pa rekli, da proti koncu ne delajo radi teh pregledov, ker lahko s tem sprožijo porod.
Meni zdej v zadnjem mesecu še UZ niso nič delal in sem zarad tega prow slabe volje. Kako naj vem, al imam dovolj plodovnice oz. al jo sploh še imam?

Me je ves čas strah, a je vse ok, a dosti brca, a je dosti plodovnice... Grrr, to čakanje na koncu je obupno!

In kolikor primerov poznam, so ponavadi hujše komplikacije, če čakajo predolgo čez PDP, kot pa če se rodi

predčasno.
Zadnje dni, ko slišim besedi naravni porod, se mi včasih kar lasje pokonci postavijo, ker so zdravniki včasih s tem prav obsedeni... čakajo, da se bo vse začelo po naravni poti, potem ko je kaj narobe, niso pa nič krivi. Pa če bi jaz lahko rodila že v 36. tednu, pa so mi takrat vse skupaj ustavili? Se pravi da so s tem v bistvu ustavili naravni porod, potem pa čakajo, da se bo ponovil?
Naty zate držim pesti, pa upam da bo vse ok!
< Sporočilo je popravil nyna84 -- 30.7.2008 13:17:01 >