IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
punce sem si ravnokar buši merila, obseg je 99cm
Kakšen obseg pa imate ve, alo hitro meter v roke
Kakšna lepa slikca
No moj ima 110cm po najnovejših merjenjih. Tudi sodim v težko kategorijo
Maja T. - jaz kolcanje čutim okoli popka, kljub temu da je že na glavci. Je čist odvisno gotovo od tega ali kolca samo s trebuščkom ali tudi z usti

Včasih mi tudi spodaj vse poskakuje samo redkokdaj. Mi je pa hecno ker se mali ob kolcanju potem še dodatno jeza ker ga moti
Vilika - jaz bi se šla v tvojem primeru pokazat k Gin. Za vsak slučaj. Otekanje kljub temu da ne ješ soli in toliko popiješ ni ravno najboljše. Pa še pritisk imaš velik. Utrip imam pa jaz tudi vedno okoli 90. Le pokaži se jim. Boš vsaj mirna da je vse ok, če pa ni bodo pa vsaj poskrbel zate.
Uf jaz ponoči komaj kaj spim, ne vem kako naj se obrnem, od vročine teče z mene pa imam vse odprto, zjutraj ne morem nič nadoknadit kot sem ponavadi...ah...bo že.
Danes sem se šla malo pocrkljat pa sem skočila k frizerki, sva konice postrigli in naredili rdeče blond pramenčke...Je pa od mene kar teklo tam- pod pregrinjalom, pa folijo na laseh pa pri sušenju...se mi je kar vrtelo. Kuhat se mi sploh ni dalo danes, sem naredila kar toaste in pa sladoled za sladico...dobr je, lačni ne bomo.
Včeraj sem delala slikce za našo stran ko bodo punce rodile, sem se malo učila photoshop, pa mi je kar fajn ratal...sedaj pa počakajmo da prva rodi pa jih pokažem
Te dni se mi sploh ne da pisat, še najbolj mi paše poležavat v senčki, prej sem malo spala pa popila kavico sedaj se vam javljam toliko da veste da nisem nikamor ušla

potem pa pod tuš pa malo ven se sprehodit.
Aja pa dobila sem rezultate za streptokok B - sem negativna
Oh kako je vroče...grem...voddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaa