IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček
Sayuri smo vsi mislili da boš ti tista ki bo otvorila sezono. Me prav zanima katera bo naslednja, najprej Sayuri,pol mogoče že ti Erin ,kaj praviš glede na to da začneš kmalu zadni mesec odštevat???
No, vse ostale pa noge skupaj,odpustnico dobi vsaka 14 dni prej, nič več,a velja
?No, Sayuri pa Sandra pa lohk še mal prej,..Kaj praviš Erin,ti si tle šefica,boš ti odpustnice delila,
..
Jaz sem tudi že dva dni nazaj pripravila torbo zame in malega za P, no pri meni manjkajo samo še krtačka, milo...kozmetika uglavnem, sem se pa kar nasmejala kako ste kar naenkrat vse pohitele s tem...brez skrbi nekatere še 2 meseca ne greste nikamor, večina se nas dobro počuti, res pa je da se NIKOLI NE VE

smo ugotovili ane?
Ja mishel je ravno en dan oz 2 pred tem prišla domov pa jo očitno takoj "zvilo", mogoče od sreče ker je končno doma. Bomo počakale na njeno zgodbo kaj se je dogajalo, gotovo je zanimivo saj je presenetilo vse
Jaz sem tudi mislila da bo sayuri odprla sezono avg

pa smo se vse zmotile. Jaz pravim da sta
naslednji kar obe dvojni nosečki - sayuri in sandra pa mogoče K_a_t_j_a in nyna, mogoče jaz, Muklla, PABLO, ozziebo

Bomo videli...na vrsto bomo vsekakor prišle
Hmmm..jaz odpustnic ne znam talat, če bi bilo po moje
jo dam vsem kar takoj

, če te zvije te zvije, nazaj ga ne bomo mogle žokat

To še ne pomeni da je treba it v roku 14 dni v P, ve se kar lepo PDP držte pa bo