writing-img

zanesljivost testa

clock-img

10.06.2008, 15:36

clock-img

Anonimen

Menstruacija mi zamuje 1 teden, ponavadi je vedno točna, oz. 2 dni razlike.
Že 14  dni imam znake kot da se mi bo zdaj zdaj vlila user posted image .  Včeraj sem kupla test za ugotavljanje
nosečnosti in je bil negativen rezultat. Je možno da je -, kljub nosečnosti. A se je kateri to zgodilo?

clock-img

10.06.2008, 15:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.06.2008, 16:16

clock-img

Anonimen

Vsi testi so enako zanesljivi,ne samo clear blueuser posted image

clock-img

10.06.2008, 18:27

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Se strinjam, da če gre za nosečnost in če je dovolj hormona, ti to pokaže vsak test. Baje da cenejši testi zaznajo manjšo količino hormona kot pa CB.
Jaz sem delala FS. Prvič je pokazal -, čez en teden pa user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko punc ima takšne izkušnje, o tem je pisano skoraj v vsaki temi.
Priporočam ti, da če še user posted image ne bo, test ponoviš čez nekaj dni. Veliko sreče! user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2008, 18:51

clock-img

lanica30

pencil-img

2

Odvisno je od samega proizvajalca kako je potrebno opravit test nosečnosti (potrebno je upoštevati navodila). Mislim, da so kar zanesljivi, no, naj bi bili...

clock-img

10.06.2008, 20:16

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

Za sigurn pejt dat kri.

Če imaš redne, je men to ful sumljivo, da je nimaš.

clock-img

11.06.2008, 06:25

clock-img

tweety83

pencil-img

784

Čao ženske!

Jaz imam isti problem. Menstruacije imam vedno redne - če ne je pa vsaj prehitra in nikoli prepozna. Da je ne bi imela se mi še ni zgodilo - do sedaj. 07.06. bi mogla priti tečka na obisk - a je do danes še ni. 06.06. me je špikalo v levem jajčniku in me je bolel trbuh, to pa je bilo tudi vse. Pa sem v ponedeljek naredila test in -.
Kaj mislite - a sem ga prehitro naredila?
Jaz sem rekla takole, počakam do naslednjega ponedeljka in naredim še en test, če pa bo še ta - pa grem h ginekologu.
Nimam pa nobenih znakov nosečnosti.

Lep dan
vsako mnenje je dobrodošlo

clock-img

11.06.2008, 08:09

clock-img

witto

pencil-img

1014

Twety83, jast jo tudi nisem pričakovala 27.5.  ko je še popoldan ni bilo, sem isti dan naredila cb, in je bil -. Naslednji dan sem naredila, first singn, in"kao" ni bilo nič.Ko sem ga  drugi dan čekirala, sem opazila senčko, druge črtice. Na drugi dan zamude, sem  ta isti test ponovila, in (butasto, sej vemuser posted image ) in zraven pa še baby chek listič, in pokazala se je rahla roza druga črtica. V petek, ko j e še kar ni bilo, sem imela dovolj, in kupila first sing, in clear blu, naredila najprej prvega....user posted image , in nato še odločilnega cb in tudi ta je bila na 3 dan izostanka++++++, počakaj še kakšen dan, še sploha če imaš redne user posted image . (Če katera kupuje teste v dm, v izoli, naj se ne čudi, če jih ni,sem jih jast vse pokupilauser posted image user posted image user posted image user posted image )

clock-img

11.06.2008, 11:38

clock-img

lily32

pencil-img

1064

IZVIRNO SPOROČILO: witto

(Če katera kupuje teste v dm, v izoli, naj se ne čudi, če jih ni,sem jih jast vse pokupilauser posted image user posted image user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da si končno user posted image in bodo prišle zdaj tudi druge na vrsto. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2008, 12:10

clock-img

witto

pencil-img

1014

user posted image user posted image user posted image  še dobro ja, mi je bilo že nerodno, ker sem že poznala vse prodajlke v obeh izmenahuser posted image

clock-img

11.06.2008, 12:27

clock-img

lily32

pencil-img

1064

user posted image user posted image  Te razumem in upam, da bom tudi sama kmalu zagledala user posted image , ker bo kmalu tudi z mano tako. Jaz vsak mesec raje kupim v drugem kraju, enkrat Koper, drugič Postojna, tretjič Sežana, kamor me pot zanese. Se bom zdaj kakšen dan ustavla tudi v Izoli user posted image

clock-img

11.06.2008, 12:40

clock-img

witto

pencil-img

1014

A ti pa imaš izlete    user posted image user posted image user posted image  . Potem pa pojdi še v Sanolabor v Koper, tam imajo tudi first sing na izbiro poleg cb.Verjemi, tudi tam sem bilauser posted image

clock-img

15.06.2008, 10:28

clock-img

ejša1

pencil-img

102

Seveda je možno, da pokaže -, čeprav si noseča. V kolikor namreč še ni dovolj nosečniškega hormona test pokaže -, zato se pa pač počaka par dni in poskusiš ponovno.

clock-img

15.06.2008, 13:30

clock-img

Hator

pencil-img

756

witto, česttitke!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2008, 16:49

clock-img

tj81

pencil-img

38

witto, čestitke tudi z moje strani! No, pa ti vseeno ne bo potrebno ceo Slo obrnit...user posted image
Čestitke še enkrat!user posted image

clock-img

15.06.2008, 18:13

clock-img

witto

pencil-img

1014

Hvala, sej mi je že bilo nerodnouser posted image

clock-img

15.06.2008, 19:01

clock-img

Anonimen

A tako je to??? Meni zamuja že več kot 1 teden. Je pa res, da je to v bistvu šele 4 menstruacija po porodu in še vedno dojim.. Sem naredila v četrtek test BC in je bil negativen, samo jaz sem pa utrujena, napeta... vmes je že zgledalo, kot da se bo user posted image  ulilo, sam še vedno nič... Kaj naj test ponovim??

clock-img

15.06.2008, 20:10

clock-img

tj81

pencil-img

38

witto, nič ti naj ne bo nerodno! Daleč od tega...user posted image
anonimen  jst bi na tvojem mestu počakala še par dni, potem pa še enkrat naredila test. Če pa tudi takrat ne i bilo nič, pa...ti predlagam obisk pri G. Ni hudič,da ti on ne bo potrdil enega  user posted image ali user posted image .
Držimo pesti zate!user posted image

clock-img

15.06.2008, 20:19

clock-img

witto

pencil-img

1014

tj81user posted image . Anonimna se strinjam za tj81

clock-img

16.06.2008, 07:47

clock-img

tejč76

pencil-img

57

Je možno, da pokaže test pozitivno, že zadnji dan ovulacije?
Prejšnji mesec sem namreč imela zelooo šibko M (tudi običajno je šibka, pa ne tako). Pa dobro sem si rekla M je M. Pol pa pridejo spet ti plodni dnevi, ki pa tudi nise bili takšni kot prejšnje mesece. Zasledila sem sicer rahel padec temperature, ni pa bilo tiste povečane sluzi oz. je je bilo samo malo.
In potem dobim, tam proti koncu plodnih dnevov naj bi to bilo - po mojem izračunu, nenaden preblisk, da pa sem mogoče že v prejšnjem mesecu zanosila in da M sploh blo ni. In ti brez razmišljanja šibam v kopalnico naredit test. Pa se ti pokaže druga črtica čisto narahlo, samo toliko da ni vse skupaj ne tič ne miš.
Če bi zanosila že prejšnji mesec, bi bila črtica močna in ne bi bilo dvomov, ne pa tako narahlo. Da bi pokazalo nosečnost od tega meseca je pa še prezgodaj, v najboljšem primeru bi bilo to 6 dni od zanositve.
Je kljub vsemu to možno? user posted image  Ima katera kakšen komentar? user posted image
Hvala punce.user posted image

(Ah, saj vem... Samo malo spodbude rabim)

clock-img

16.06.2008, 17:43

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

Tejš ČRTICA JE ČRTICA !

BRAVOuser posted image user posted image

clock-img

17.06.2008, 13:37

clock-img

tejč76

pencil-img

57

Mojca345 hvala lepa za čestitke, a kljub vsemu mislim da je še prezgodaj. Če greš tako zgodej delat test si nakoplješ samo zgago. Bom probala še enkrat, čez par dni, ko bo rezultat bolj zanesljiv.

Še med ovulacijo delat nosečniški test... joj, joj joj

clock-img

17.06.2008, 13:54

clock-img

tinč407

pencil-img

666

tejč, po moje je pozitiven test zaradi ovulacijskuh hormonov. Tudi to so punce že sprobale, da so delale nosečniške teste pri O in so bili pozitivni.
Čeprav ti želim, da bi bila srečkauser posted image  se raje še enkrat prepričaj preden se zaman veseliš in pojdi dat kri, pa boš 100%
vso srečo!

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

clock-img

17.06.2008, 13:58

clock-img

tejč76

pencil-img

57

Ja saj vem, tudi nisem mela kakšnega lažnega upanja. Če je prezgodaj, je pač prezgodaj. Ampak vseeno je bilo lepo videt dve črtici.

clock-img

17.06.2008, 14:56

clock-img

tinč407

pencil-img

666

jah... upam da bosta pri meni tudi v kratkem.. user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem