V čem?
Enostavno ste vsi prepričane, da ste edini, ki se vam kakšna stvar zgodi. Da se vam zgodi prvim in edinim na svetu, ker je čustveno dogajanje tako močno. Jaz pa vam pravim, da se to dogaja mnogim, neprestano in zato je predviljiv konec. Pa tudi začetek takšnega odnosa izhaja iz enakih vzgibov.
Torej motil bi se, če bi onadva iz tega, s česar sta začela, prišla do kvalitetne zveze.
Še toliko, da si razjasnimo.
Toliko rdečih lučk se sveti, da se je kar blešči.
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
Ona je dobila kar je potrebovala. Dobila je občutek, da je še "dobra". Da je spolno privlačna. Da si še lahko dobi partnerja.
IZVIRNO SPOROČILO: divadana
Seveda je bilo to na začetku, .... takega spolnega užitka,... moli mali joški in moja celiulitasta rit...
Do čustveno ranjene ženske se pride samo s čustvi. Zato je jasno, da je vedno vključena zraven neka žalostna zgodbica (tudi resnična), ki čustva odpira.
bivša je pač zanosila in se odločila za splav... Jokal je ob meni
Morda jo je njen uporabil prvič, a je to kljub temu klasičen vzorec. Eni takšno svojo žalostno izkušnjo uporabljajo vedno znova in znova - vsakič pri drugi ranjljivi ženski.
in mi odkrito povedal, da naj njegova preteklost ne sme vplivat na naju, da bi zame naredu vse, da na začetku mu sploh nisem bila v srcu ampak zdaj mu pomenim ves svet...
in se je odločil za drugo.
Naprej ne želim secirati njene izpovedi, namreč eno je povedati bistvo naravnost, drugo pa je razčleniti do te mere, da če bi doumela, bi iz tega njenega doživetja odvzelo, tisto kar je potrebovala in je pogost element zdravljenja čustev raztrganih v prekinjeni zvezi.