IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
Rožica kaj tvoj zna že pri 11m sam bicikelček vozit? Bravo
JA, JA
Ima takega na zadnji pogon
Za enkrat je avtomatski pogon, dokler se ne nauči govoriti, potem bo pa rekel: " daj babi v prvo in gasa... "
Mi imamo popolnoma zmešano spanje.
ne želi več zaspati, čeprav komaj gleda.
Danes pa sem popolnoma zatemnila sobo in je takoj zaspal. Mogoče bo že traba rolete spuščat da bo lahko dremal.
Je pa hodil še obvezno dvakrat spat.
Bom videla kako bo zdaj, včeraj je prvič spal samo enkrat in to samo 1 uro, ponoči pa glede na primankljaj nič kaj bolje.
Glede vodenja za roke, res je da ga odsvetujejo. Seveda ga tudi jaz vodim za roke, vendar ne veliko. Raje ga pustim, da se sam znajde. Mi je pa rekla fizoterapevtka, da če že naj hodiva tako, da nekaj tišči pred sabo in da ne drvi viseč na tvoje roke, poizkusita z vodenjem za eno roko, da se nauči lovit ravnotežje.
Na kavi, ali podobnih situacijah, pa je zaenkrat priden (tok, tok) mogoče zato, ker ga nikoli nisem dvigovala iz vozička, kadar smo kje sedeli, ga skušam zamotit s tem da opazuje okolico..., mu razlagam da vsi lepo sedimo in da ne sme cvilit,... bla, bla, bla.
Seveda pa vedno ne pomaga in ga tudi kdaj dvignem v naročje, vodim ga pa ne. Ne vem zakaj je res priden in se ne dere, mogoče zato ker skušam ne odreagirat kadar cvili ali želi na tak način kaj doseči, trmariti.....
Je pa doma pri nas enako NE; NE NESMEŠ, AJS,.... sem kot stara plošča, ki preskakuje.
Si grem zdaj nohte zmanikirat.
lep dan.