Pri nas bo uvajal ati. Ne, da bi bilo meni težko, ampak začnem z novo službo
Tudi pri Mihu uvajanje ni bilo problem pa sva uvajala oba. Kriza se je začela po prvi bolezni, ko je bil doma en teden in je pogruntal, da je vrtec njegova služba. Ne se sekirat glede uvajanja. Če vam je težko, kar možke "porinite" v to, ker nas mamice otroci čutijo in vedo, da nam je hudo. Lemavrica, škoda je dajat veliko denarja za marelo. No, ne vem, kakor komu paše, ampak ko začnejo hodit, se mi zdi kar malo potuhe, da se vozijo v vozičku. Sprehode pač prilagodiš sposobnostim otroka. Itak ob prvi hoji obrnejo vsak listek in kamen na cesti
Mi smo kupili eno marelo od Babywelta v akciji za Miha, ampak ko je shodil, je nismo nikoli več uporabili. Previjanje
jaz Maji v roke stisnem mažico za ritko ali plenico, da ne uide. previjam jo pa itak na blazini na tleh. Je pa kot živo srebro. Čisto nič pri miru. Naty,
za uspešen pregled in za lepe mere. Annie, uživaj. Paše, ko ni treba kuhat

Ko se otrok z vami bori na vse načine, ima izpade trme in vas nikakor ne upošteva, bo verjetno v ...
Otrokov razvoj

Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) j...
Otrokov razvoj
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!