IZVIRNO SPOROČILO: helenav
sandra eno leto nazaj, sem čakala v spodnjem štuku, ker nisem vedla če si rodila...ljubčke Enejčku
res je
1 leto nazaj sem js na ta dan že cartala, ko se ti trudila spravit malo princesko na svet!!! čestitke tebi in atiju, Klari pa poljubčke!!!
hvala vsem za čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi smo ga včeraj tako lepo zažurali. imeli smo praznovanje v krogu družine in nekaj sorodnikov pa prijateljic, v soboto pa veliki žur
js sem res zadnje čase malo bolj odsotna, ker ni in ni cajta...
jutri delam zadnji dan
, nekatere pa se pripravljate na 1. delovni dan
komaj čakam, da bom spet z Enejem cele dneve in da me ne bo več tako pogrešal.......pred 3 dnevi se je tako jokal, ko sem odhajala v službo, da je zelo malo manjkalo, da bi poklicala šefa in rekla, da me ne bo-saj smo zmenjeni, da v kakem takem primeru javim in ni problema za zamenjavo, sam nisem želela tega naredit. pol se je baje takoj pomiril.
je pa včeraj rabil natanko 2 minuti da je zaspal-in to SAM v posteljici, tako je bil utrujen
pa še čestitke vsem za 1. svečko-še v naprej, ker nevem kdaj bom spet kej na RR. jutri imamo pripave in nakupe za soboto, soboto pa itak žur, v nedeljo pa maček
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦