Ja Sandra jaz tudi ne razumem, če je mama doma, zakaj ga ne more met. O.k. mogoče da je samo par ur v vrtcu, ne pa cel dan. Ampak sem prišla do zaključka, da se imajo otroci v vrtcu verjetno boljš, kot pa bi se imeli doma. Topel obrok, igranje.....
sonce
mogoče pa bo zdaj čez vikend pozabil in bo v pon. začel lepo znova. Upam, da bo čimprej vse o.k. Mi še nismo bli cepljeni za pri enem letu, če pa še nismo eno leto. Kako to, da so vas prej cepli? Nič ne rečeš kako je v službi? Kolektiv, delo?
helena evo saj bo. Vse ob svojem času. Se morajo navadit, da je tako. Kaj na kahlico jo bodo v vrtcu devali za kakat? Bi bilo škoda, opustit to navado.
lemavrica uživaš na koncertu? Sem malo prej po televiziji gledala in je res full folka. Sem ti kr fauš, js bi tud šla na kak koncert. Sam sem bla vseeno mal jezna danes na ta koncert. Grem kao prej iz službe in vse zabito in stoji, ker je spremenjen prometni režim. Eni dve za mano sta komentirali, da če avtobusarji štrajkajo, ker se nikamo niso premaknili.
annie uživajte in lepo praznujte, mi bomo tudi. A to grete v prekmurje? Al sem kaj zabrkljala.
sandra
za tvojega srčka Eneja. Ti pa ne vem svetovat glede spanja. Pri nas se je kr naenkrat uredilo. Pač ga ignoriraj pa bo zaspal, to pri našemu deluje, pa skoz pšššššššššš govorim in včasih bolj naglas, da ve da resno mislim. Ga pa res ponoči nikoli nisem dvigovala in uspavala (ker sem bolj lena), no ja včasih sem ga k sebi dala.
MATIC vse naj, naj za prvo svečko
jutri je pa SOBOTA jupiiiiiiiiiiiiiiiii in bom lahko spalaaaaaaaaaaaaaaaa, I hope so