writing-img

RE: Desetke007 part 4

clock-img

16.08.2008, 21:19

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

klaudija, tudi jaz razmišljam kot janja glede hrane.

A otrok poten sploh ne računam zraven, bodo mel dovolj pri svojih starših? Jst moram samo par dni prej mu sporočit št. oseb, da ve koliko hrane pripravit.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

16.08.2008, 21:19

clock-img

mama06

pencil-img

2080

IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

mama06 - super za podaljšanje porodniške! Zdi se mi, da sem te pred približno 14 dni videla v Mariboru. Nekaj si sicer gledala, ampak hitro šibala naprej...

Kje pa si me videla in zakaj me nisi ustavila?user posted image

clock-img

16.08.2008, 21:31

clock-img

drobižek

pencil-img

506

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

mama06 - super za podaljšanje porodniške! Zdi se mi, da sem te pred približno 14 dni videla v Mariboru. Nekaj si sicer gledala, ampak hitro šibala naprej...

Šla si od McDonaldsa gor, mimo C&A. Mi smo sedeli zunaj in jedli sladoleduser posted image Mislim, da je bila mama zraven tebe.

clock-img

16.08.2008, 21:35

clock-img

mama06

pencil-img

2080

Šla si od McDonaldsa gor, mimo C&A. Mi smo sedeli zunaj in jedli sladoleduser posted image Mislim, da je bila mama zraven tebe.

A ste sedeli zunaj pred C&A in vas je bilo kar nekaj vozičkov? No, sedaj si dolžna eno rundo, ker me nisi ustavila. Jaz te ne poznam, sicer bi ti vsaj pomahalauser posted image

clock-img

16.08.2008, 21:35

clock-img

janja

pencil-img

1559

Klaudia - sej mogoče bo pa kdo rabil dodatno porcijo. A si pri meni štela tudi mojega pod vprašajem? No, zdaj se je odločil, da pride, vendar malo kasneje. Sem hotela it na google group, pa me nekaj zafrkava.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

clock-img

16.08.2008, 21:37

clock-img

drobižek

pencil-img

506

A ste sedeli zunaj pred C&A in vas je bilo kar nekaj vozičkov? No, sedaj si dolžna eno rundo, ker me nisi ustavila. Jaz te ne poznam, sicer bi ti vsaj pomahalauser posted image

Bil je samo naš voziček. Rundo si pa dolžna ti, ker me poznaš. V Celju na srečanju sva se spoznali.user posted image

clock-img

16.08.2008, 21:37

clock-img

Jenny Anny

pencil-img

599

mama06 čestitke za podaljšanje porodniške user posted image , jaz se žal pridružujem drobižku, tudi meni se 15.9. zaključi porodniško in moram v službo, pa še dopusta ne morem koristit, ker gre 30.9. na porodniško moja sodelavka. Zato pravnice, kako je z dopusti, da mi ga kaj ne propade.

tricikel bomo imeli kasneje, ker ga bomo podedovali in je brez ograjice, zaenkrat imamo poganjalčka.

avtosedež imamo že kar nekaj časa Roemer z isofixom

srečanje v torek mogoče celo prideva (sva sedaj spet na Dolenjskemuser posted image )

hranjenje še ne jemo sami, včasih (kadar imam že tako za pospravit) ji pustim, da je sama in potem je res pravi masakeruser posted image

vanili eno veliko user posted image  za Teotka, pa verjem, da je vse OK z njim

No zdaj moram pa počas lase prat (najboljš da se kar postrižem, ker se mi to nikol ne da delat)

clock-img

16.08.2008, 21:38

clock-img

mama06

pencil-img

2080

user posted image

A ima katera kaj takšnega doma? Če, kako se obnese?

< Sporočilo je popravil mama06 -- 16.8.2008 21:40:07 >

clock-img

16.08.2008, 21:40

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Klaudia in suzanamai superca stauser posted image user posted image user posted image

Se strinjam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama06, superca, da so ti podaljšali porodniško!!!! Jaz jo imam pa samo  še dobre tri tedneuser posted image

clock-img

16.08.2008, 21:41

clock-img

mama06

pencil-img

2080

Bil je samo naš voziček. Rundo si pa dolžna ti, ker me poznaš. V Celju na srečanju sva se spoznali.user posted image

Pa ti veš, kje je touser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem gospa v letihuser posted image user posted image user posted image

*kinnie* lepo, da te dragi razvaja. Bravo. Mene moj tudi, saj je danes skuhal kosilo in pazil malega, da sem šla v shopinguser posted image

clock-img

16.08.2008, 21:41

clock-img

janja

pencil-img

1559

mama06 - kva si pa ti prilepla zraven slikce?user posted image Mi tega nimamo, pa se mi bolj dopadejo ala poganjalčki, ker jih lahko potem tudi z roko poriva in zraven hodi.
Pa bravo za podaljšanje porodniške. user posted image user posted image user posted image

ups. vidim, da si že popravla.

suzanamai - imaš ZS.

< Sporočilo je popravil janja -- 16.8.2008 21:42:39 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

clock-img

16.08.2008, 21:43

clock-img

mama06

pencil-img

2080

IZVIRNO SPOROČILO: janja

mama06 - kva si pa ti prilepla zraven slikce?user posted image Mi tega nimamo, pa se mi bolj dopadejo ala poganjalčki, ker jih lahko potem tudi z roko poriva in zraven hodi.

Janja škratek bolfenk je biluser posted image user posted image user posted image . Sem takoj popravilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 21:43

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

klaudija, tudi jaz razmišljam kot janja glede hrane.

A otrok poten sploh ne računam zraven, bodo mel dovolj pri svojih starših? Jst moram samo par dni prej mu sporočit št. oseb, da ve koliko hrane pripravit.

Klaudia, pri nas ta večja ne poje skoraj nič, tako da je za nas  več kot preveč 2 porciji....verjetno je tudi pri ostalih tako....naj povedo še druge.
Suzanamai: sem ti poslala ZS

clock-img

16.08.2008, 21:45

clock-img

mama06

pencil-img

2080

*kinnie* a tvoj je končal z dopustom, ali pa si ti zapustila komunouser posted image user posted image

Lepo te je spet bratuser posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 21:45

clock-img

mama06

pencil-img

2080

VANILI vidimo teuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 21:46

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

user posted image

A ima katera kaj takšnega doma? Če, kako se obnese?

Mi imamo nekaj podobnega, samo v leseni obliki, ....

clock-img

16.08.2008, 21:47

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

mama06: a bo kej pira donsuser posted image user posted image user posted image ...sem žejna, me je moj user posted image peljal na pizzo

clock-img

16.08.2008, 21:49

clock-img

mama06

pencil-img

2080

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

mama06: a bo kej pira donsuser posted image user posted image user posted image ...sem žejna, me je moj user posted image peljal na pizzo

Prvo moramo jest in ker ne smem v živo, dajem sliko, kaj se mi trenitno FUUULLL lušta. Pa fejst mastna mora bit

user posted image

clock-img

16.08.2008, 21:49

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

*kinnie* a tvoj je končal z dopustom, ali pa si ti zapustila komunouser posted image user posted image

Hja, dopust ima do ponedeljka....tako, da se nikoli ne ve, kdaj uidem z RR....Koleno se je popravilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da......

clock-img

16.08.2008, 21:50

clock-img

mama06

pencil-img

2080

Piva spet ne smem, ampak za dobrodolico med žive častim

user posted image

clock-img

16.08.2008, 21:51

clock-img

mama06

pencil-img

2080

Hja, dopust ima do ponedeljka....tako, da se nikoli ne ve, kdaj uidem z RR....Koleno se je popravilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da......

...ga lahko ponovno poškodujeta, ane?user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

mama06,....joj samo hrane ne....me je bilo groza kopalk pa to...včasih....zdaj mi ni pomoči več niti v dolgih hlačahuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

mama06

pencil-img

2080

mama06,....joj samo hrane ne....me je bilo groza kopalk pa to...včasih....zdaj mi ni pomoči več niti v dolgih hlačahuser posted image user posted image user posted image

Pol pa kiklo goruser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 21:52

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Piva spet ne smem, ampak za dobrodolico med žive častim

user posted image

vidiš, vidiš, saj sem vedela da si prava prijateljicauser posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 21:53

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

...ga lahko ponovno poškodujeta, ane?user posted image user posted image user posted image user posted image

ne klič hudičauser posted image user posted image user posted image , sem imela te dni intenzivno fth...še dobr da kovačeva kobila le ni zmeraj bosa.....user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem