writing-img

RE: Desetke007 part 4

clock-img

21.08.2008, 08:44

clock-img

*pikijakob*

pencil-img

183

Klavdija mi pridemo na piknik 2 odrasla inuser posted image

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

clock-img

21.08.2008, 08:48

clock-img

majoli

pencil-img

403

Lj. mamice, a velja Kodeljevo, čeprav je tako vreme?

gremo na sprehod, pa pridem preveriti lokacijo.

clock-img

21.08.2008, 09:06

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Punce, še vedno iščem nekoga, ki ima paypal!! Če ga ne najdemo, ne vem kako bomo plačali copatke... user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

21.08.2008, 09:11

clock-img

pingi

pencil-img

483

Janja imaš ZS

clock-img

21.08.2008, 09:42

clock-img

majoli

pencil-img

403

Se že kaže sonček, prideva na Kodeljevo.

clock-img

21.08.2008, 09:59

clock-img

janja

pencil-img

1559

Ja, jaz upam, da ne bo dežja, tako da je Kodeljevo še vedno v igri. 

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

clock-img

21.08.2008, 09:59

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Klaudia, Alina_alin je rekla, da ga ima njen dragi.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

clock-img

21.08.2008, 14:31

clock-img

maja zarja

pencil-img

359

Dober dan mamčice in bebeki!user posted image

Se malo javim,me comp tak zabava,da vas vedno niti prebrat ne morem.Je šel disk pa ga zaenkrat ne moremo menjat,ker šparamo cin cin za morje.Smo se končno spravili po agencijah in si plačali morje.....Gremo letos kar malo bližje v Umag 7.9., upam,da bo še vreme vzdržalo do takratuser posted image .Če pa ne pa tudi ni panike bomo pa vsaj malo okolje menjali.Ampak sem optimist in upam na sonceuser posted image ........Pandica vi pa ste se očitno navžili sončka kak je Zalika lepa , prava morska deklica,se s slikic vidi,da je uživala.

Tudi Zarja že nekaj časa spi čez dan le enkrat,kar se tudi ponoči pozna.Dosti dlje in bolj mirno spi.

No končno mi je uspelo nekaj napisat.......bolje da končam,da se mi comp ne vgasne prej...pa pa

< Sporočilo je popravil maja zarja -- 21.8.2008 14:34:21 >

clock-img

21.08.2008, 14:32

clock-img

maja zarja

pencil-img

359

user posted image user posted image user posted image uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2008, 15:20

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Se še jaz malo javim, vidim da RR samevauser posted image user posted image . Mi se sedaj počasi odpravljamo na otroško igrišče,...tako da se beremo zvečeruser posted image

clock-img

21.08.2008, 19:56

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

klaudija - a že maš koga s paypalom? Moj je rekel, da bi se lahko prijavil, pa tud sama imam Eurocard ... javi, če kaj od tega pride v poštev.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

21.08.2008, 20:12

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Da vam pokažem kaj je danes Zala dobila user posted image  user posted image

Tricikel

user posted image

in Adidaske   user posted image

user posted image

Zdaj pa jo grem kopat in se še kasneje javim.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

21.08.2008, 20:40

clock-img

VANILI

pencil-img

1985

oj mamčice>!

evo se javljam še iz >Lj, Živa hoče še NMK gledat, pol pa gremo.

srečanje danes - krasno kot vedno. bebiji so fantastični, samo to lahko rečem.

glede služeb me nategujejo za znort, ampak ohranjam mirne živce, kao.

nič, lepo se mejte, lepo čvekajte še naprej, vas preberem ob prvi priliki.
papa

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

clock-img

21.08.2008, 20:41

clock-img

majoli

pencil-img

403

Denar za copatke je nakazan.

Mamice, lepo je bilo klepetati z vami.

Pandica, lušne fotke in seveda krasna pupa. Kje ste pa adidaske kupili? A so čisto mehke?

Jaz grem pa jutri čisto zares v službo - imamo uvodno konferenco. Sploh ne morem verjeti, da je ta dan res prišel. Moj sinko prehitro raste. Joj, joj, imam prav tremo. Bo že.

Lahko noč, se grem psihično pripravljati in naspati.

clock-img

21.08.2008, 20:57

clock-img

*pikijakob*

pencil-img

183

Kaj lahko katera še enkrat napiše link od gostilne kjer je piknik, da vidim kam sploh moram it.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

clock-img

21.08.2008, 21:00

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: *pikijakob*

Kaj lahko katera še enkrat napiše link od gostilne kjer je piknik, da vidim kam sploh moram it.

http://freeweb.siol.net/jgrad11/

Če greš po AC, greš ven izvoz fužine, polje, zalog. Iz smeri NM potem desno, iz smeri MB levo. Vglavnem smer zalog. Potem pa samo po glavni cesti, dokler ne vidiš table za vas Podgrad. Takoj za tablo zaviješ levo in si na dvorišču gostilne. Od AC do tam je kakih 5-10 minut vožnje.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

21.08.2008, 21:03

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Dober večer.
Mi smo se pa danes imeli tako super, da se moram prav mal pohvalitiuser posted image - Smo šli na otroško igrišče, ta večja je ful uživala, mali pa se je plazil okoli. joj, sem sedaj tako napisala, kot da ne bi nikoli šli tjauser posted image user posted image
Končno je tudi naš bučko mal motorično napredoval in je prvič samostojno stal 3 sekunde brez opore....ampak ni potem nič več poskušal....se na vseh štirih varneje počutiuser posted image

clock-img

21.08.2008, 21:05

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Ojoj, Majoli   a ti pa že ju3 čisto zares v službo? Saj bo, prvi dan je najhuje, pol pa bo vse ok, boš videla.
Adidaske sem ji kupila v Diechmanu. Samo v Mb niso imeli teh roza njene številke, pa mi je prijazna prodajalka poklicala v Slovensko Bistrico, kjer so jih imeli, so mi jih dali na stran, da sma šli po njih. Ker sem hotela, da ima te "punčkaste" user posted image user posted image Sem ji probala še en drug model na ježeke, črno - srebrne tut od Adidasa pa mi niso bile tako všeč.

Tako, zdaj pa upam, da bo lepo hitro zaspala, ker jaz grem kot vsak dan pol jest. Hrana že kliče user posted image
Jo navajam zdaj odkar smo prišli iz morja, da bi spala v svoji sobici, samo se mi vsak dan med 1 in 2 uro  zjutraj nekje prebudi in pol je fertik. Še ima katera enake probleme? Kaj narediti v tem primeru?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

21.08.2008, 21:05

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Jah nič, evo moj me podi dol iz compa...se je njegov pokvaril....sej se sliši grdo, ampak sem kar vesela, da se je pokvaril, da si kupi novega, ker tale je bil pa res že za odpisuser posted image

clock-img

21.08.2008, 21:14

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Evo, to je pa naša plezalka:
user posted image

Mehurčica, in ti praviš, da Eni rada pleza...Da ne bo pomote - seveda ni gor sama plezala; ampak ko je bila enkrat na avtu - pa ji je bilo ful zanimivo in bi ona kar še in še. Me spominja na mačke, ko se pozimi grejejo na avtih.user posted image

Grem vas zdaj za nazaj brat.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

clock-img

21.08.2008, 21:20

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Alina_alin     full luštna slikica user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

21.08.2008, 21:22

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Slikice vse so lepe, itak, če so pa oktoberčki gor in ena velika lepotica, sestrica od oktoberčka - Vanili, Pandica, Alina_alin.user posted image

Alina_alin, preberi moj zs. Na prejšnjega mi nisi odgovorila.user posted image user posted image

Kinnie, a novo kišto rabite? Midva sva mogla napol novo kupit, ker je strela not vdarla....itak....Murphy...

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

clock-img

21.08.2008, 21:34

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

user posted image

user posted image

Mehurčica:  sem ti odgovorila. Pa zadnjič tudi - prisežem... Jaz pa čakala, kdaj boš to naredila.... Pa sem si mislila, da si si premislila....     ... mi je v čast...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

clock-img

21.08.2008, 21:37

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Eh, sem pomotoma zbrisala komentar - moj, k prejšnjima fotkama: Le od koga je voziček... a se je Tjaška uštulila k Špeliki in je to Špelin voziček..user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

clock-img

21.08.2008, 21:40

clock-img

tave

pencil-img

353

A mi lohk poveste kako ste nakazale denar Klavdiji?  A prek splošne položnice al plačilni nalog?  Ker ko dam na posebno pol. mi zahteva referenco pa ne vem kaj not natipkatuser posted image . HELP plizzzzzzz.
Pa hitro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem