IZVIRNO SPOROČILO: janja
Igrat se pa tud noče - samo leze naokoli in stika za prepovedanimi rečmi (beri: vtičnice, daljinci, gumbi na štedilniku, pralnem stroju, odpiranje omar, jemanje posode iz omare... danes zjutraj mu je uspelo, da je iz elektronske varuške potegnil kabel in ga dal v usta - seveda, ga je mal zrukalo... mu pa nič ne sede, bolj mu govorim, naj pusti stvari pri miru, bolj mu je zanimivo... za pop
).
Kot da bo Julijo opisovala

.
Se podpišem!
No,
lane31, vidiš, da je šlo za dopust!!!

Boš še kar dolgo hodila na srečanja!
Mi smo bili pravkar na
spoznavnem sestanku z vzgojiteljico in njeno pomočnico. In seveda, sta obe imeli Julijinega atija v zadnjem letu vrtca. Cca. 26 let nazaj

. Čeprav ne izgledata takooooooooooo stari, sploh pomočnica vzgojiteljice ne.
Julija in še en fantek bosta najmlajša, pa od 12 otrok v skupini so samo 4 punčke. Otroci pijejo samo vodo in nesladkan čaj, tako da ne vem, če se bi Julija privadila ... in na vsem, kar v jasli prineseš, mora biti napisano otrokovo ime?

Prosim pojasnite mi, kako naj na lonček, iz katerega pije in se posledično zelo pogosto pomije oz. navlaži, napišem ime - pa da to ni z alkoholnim flumastrom

? Sicer pa sem dobila kar dober občutek

...