writing-img

RE: Naskeeeeeeeee

clock-img

15.06.2008, 17:15

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Poglejte uro objave članka: http://www.dnevnik.si/novice/kultura/326807

Ja, itak, saj so že zdavni vedli kdo bo zmagal. Če ne bi bilo vse zrežirano, tega zagotovo ne bi objavili.

clock-img

15.06.2008, 17:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Poglejte uro objave članka: http://www.dnevnik.si/novice/kultura/326807

Ja, itak, saj so že zdavni vedli kdo bo zmagal. Če ne bi bilo vse zrežirano, tega zagotovo ne bi objavili.

Ah daj no, ko da pomota ni možna user posted image

clock-img

15.06.2008, 17:27

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ziher pomota, ne zdaj iskat dlake v jajcu, sicer je pa oddaje konec - hvalabogu! user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 15.6.2008 17:28:23 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

15.06.2008, 18:23

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Zmagal je praviuser posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

15.06.2008, 19:24

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

se mi ne da brat. gledala sem samo na začetku, pol pa DOGCAJT. noben si ni zaslužu zmage. brezvezni so vsi. v veliki večini tipični slovenci user posted image

clock-img

15.06.2008, 19:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Boljš da zmaga "tipičn" slovenček, ki živi od cvička, ki se hvali s tem da je nategvou babe tko da so mogle it kao na urgenco , k bi naskoču vsako k bi sam pogledala prot njemu, ki muči živali, ki na splošno nima niti najmanjšega spoštovanja do ničesar, k žali ljudi za **** zravn je pa še tolk tup da tega sploh ne dojame.......sam je pa rodni slovenc......za kozlat

A ste morda pomislile, da je tip pač goflast???
Mislm Naske je pa kaj?? Ful prijazen, pa oh in sploh - dejte no, en navaden hinavc, ki je nategnu po Slovenije - in s tem seveda ni nič narobe user posted image

Sm napisala da nism niti za naskeja navijala. Nism za nobenga.

In kaj če je sandi goflast. Jaz sm tud goflasta. Pa zarad goflavosti še noben zajec ni bil mučen, nobena ženska kao na urgenci.....
Neki je bit goflast, neki pa nekulturen, nespoštljiv, nečuteč zapitek.

clock-img

15.06.2008, 19:37

clock-img

Anonimen

In tole je pol Slovenije gledalo tri mesece user posted image

clock-img

15.06.2008, 19:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Jauser posted image

Vidiš kaj zamujaš k nimaš televizijeuser posted image

clock-img

15.06.2008, 19:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Jauser posted image

Vidiš kaj zamujaš k nimaš televizijeuser posted image

MAtr.

In nobeden me ni na to opozoril.....user posted image .

Ja, hvala, no, bivse kolegice....

.....user posted image user posted image

clock-img

15.06.2008, 19:48

clock-img

Anonimen

Mič, sej zihr je ktera snemala, prosi da ti posodi pa si oglejuser posted image

clock-img

15.06.2008, 19:49

clock-img

Anonimen

o šit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj si pa ti pila danes? user posted image user posted image

clock-img

15.06.2008, 19:50

clock-img

Anonimen

o šit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam en bandidosuser posted image

clock-img

15.06.2008, 20:00

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Nisem navijala za nobenga.

So mi pa vaši komentarji za kozlat.

Boljš da zmaga "tipičn" slovenček, ki živi od cvička, ki se hvali s tem da je nategvou babe tko da so mogle it kao na urgencouser posted image , k bi naskoču vsako k bi sam pogledala prot njemu, ki muči živali, ki na splošno nima niti najmanjšega spoštovanja do ničesar, k žali ljudi za **** zravn je pa še tolk tup da tega sploh ne dojame.......sam je pa rodni slovenc......za kozlatuser posted image

Bravo, Karin!

clock-img

15.06.2008, 20:01

clock-img

Anonimen

Sam en bandidosuser posted image

In mas take banda ideje...user posted image

clock-img

15.06.2008, 20:51

clock-img

Anonimen

karin24 - joj, nism hotla tebe napast al kej podobnega, sem sam hotla povedat svoje mnenje - itak mi je pa bb čist mim, k se tko in tko prjavljajo neki friki.

clock-img

15.06.2008, 21:53

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: ninataja

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: ninataja
Ko je imela moja najboljša prijateljica 18 let ga je povabila in je prpelov čredo nasilnežev s sabo. V pol ure je že bil pretep in že prerezane gume na avtomobilih ... user posted image  Najbrž ni treba povedat da je bilo žura konec ... Res da mogoče zgleda prijazen fant, ampak je v resnici druga zgodba ... Droge, kriminal ... user posted image

Imaš pa fajn prijateljico, da take vabi na RD, ni kaj.

Seveda imam fajn prijateljico. user posted image  Sem jo danes klicala in jo vprašala če ga bo šla zdaj, ko ima poba denar, sterjat za tiste prerezane gume. user posted image  

on je pa niti poznal ne bo zdajuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

15.06.2008, 21:54

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

user posted image user posted image user posted image in js med njimi user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

15.06.2008, 21:57

clock-img

Sramežljivka

pencil-img

58

IZVIRNO SPOROČILO: total

Nisem nič bla,ker dobim vse na dom od Lisce......user posted image

Totalno brez veze. Jaz sem se šla raje gužvat. Sem 1 uro stala v vrsti, da sem probala kopalke, s katerimi sem se skoraj stepla, ko sem jih na rit vlekla. Nepozabno, ti rečem.

clock-img

15.06.2008, 21:59

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: Sramežljivka

IZVIRNO SPOROČILO: total

Nisem nič bla,ker dobim vse na dom od Lisce......user posted image

Totalno brez veze. Jaz sem se šla raje gužvat. Sem 1 uro stala v vrsti, da sem probala kopalke, s katerimi sem se skoraj stepla, ko sem jih na rit vlekla. Nepozabno, ti rečem.

user posted image user posted image user posted image pol se je res splačalo

clock-img

15.06.2008, 22:08

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

So mi pa vaši komentarji za kozlat.

Boljš da zmaga "tipičn" slovenček, ki živi od cvička, ki se hvali s tem da je nategvou babe tko da so mogle it kao na urgencouser posted image , k bi naskoču vsako k bi sam pogledala prot njemu, ki muči živali, ki na splošno nima niti najmanjšega spoštovanja do ničesar, k žali ljudi za **** zravn je pa še tolk tup da tega sploh ne dojame.......sam je pa rodni slovenc......za kozlatuser posted image

Podpis.

Pa gasilec ki ne zna PP, sramota. Sem navijala za Naskeja.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

16.06.2008, 10:51

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Mislim, jaz nisem navijala za nikogar. Mogoče malo za Marcela. Sicer sem gledala vsak mesec enkrat, tako da niti ne vem kakšen je kdo karakterno bil. Sigurno bi pa raje dala 92.000 unmu Markotu al kaj je že bil, kot pa da jih je dobil Naske.

Po mojem model itak ful igra in niti slučaj ni takšen mamin sinček, kot se je predstavil.

Drugače pa je ta big brother in vse te zadeve, za katere glasujete samo nategovanje. Denar, ki ga dobi zmogavlec BB je samo kaplja v moreje, ki jo organizator, po mojem Proplus prejme. Oni teh 92.000 povrnejo že z enim glasovanjem. Tako, da to je pač dober biznis za televizijo. In tudi tisti avto, ki ga podelijo, pa se nam zdi, uuuuuuuu kar avto bodo dali, je pač samo pljunek v morje bogastva, ki so ga oni prejeli od vas glasovalcev. Tako, da jaz za take stavri ne glasujem.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

16.06.2008, 11:05

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

murkica, kar se denarja tiče, je že dolgo znano. Sicer pa, vsak mora nekaj zaslužit, tako pač je. Lahk bi še men kej dali. user posted image

clock-img

16.06.2008, 12:05

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

js sem od vsega začetka navijala za marcela.....sa pol je naske z njegovimi izjavami kako je bogi, kako ima rad mamico, pa brata............prepričal tudi mene! sicer pa bi bila vseeno bolj srečna če bi marcelo zmagal

clock-img

16.06.2008, 12:25

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Navijala sem za Sandija, ker je res najboljši. Nasek je pa hudo taktiziral s tem, ko se je žalil kako je bogi ipd.in s stem seveda prepričal mnoge. Mene pač ne.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

clock-img

16.06.2008, 15:08

clock-img

jernejav

pencil-img

863

Moj je na koncu probal glasovat. Pa je za sandija zmeraj pisalo napaka v omrežju. In je za foro dal za Naskeja, pa je bil glas takoj sprejet.

Meni je pa to naredilo pri Naskeju

Bravo Naske user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem