writing-img

RE: M ne pričakujemo Avgusta

clock-img

12.08.2008, 18:51

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Živjo punce moje!

Vidim, da ste zgovorneuser posted image , prav je tako!

Tane, objemček zate in tvojo user posted image user posted image , sem vesela, da si že boljše volje. Nič obupat in bit žalostna, je še ogromno mescev pred nami, če nam slučajno spet ne uspe. Ni nam vsem lahko, enim uspe v 1. , mi eni pa rabimo dlje, bomo pa tolk bolj mogoče vesele tistih dveh user posted image user posted image , ane?!

Enako tudi vsem ostalim, ki vas je presenetila user posted image user posted image .

Jaz bi morala met M, ampak je full čudno vse skup, sploh ni podobno temu....še od deleč ne. Od prejšnje srede že imam rjav izcedek, ki je občasno mičkeno rdeč, ampak čist pikico, drugače pa skos rjavo,...pa kr noče pritečt. user posted image  Ampak prejšnjo sredo mi test ni pokazal user posted image , ko bi verjetno že moral, itak je krvni test, je pa danes pričakovan dan user posted image . Ma hecno je vse skup.

Upam, da bote ve imele kaj več sreče pri user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

12.08.2008, 19:29

clock-img

luna80

pencil-img

138

Pokica, kaj pa veš, mogoče se je pa le prijelouser posted image user posted image user posted image .
Upanje ostaja dokler ne pritečeuser posted image .  A testa pa še nisi delala??? Joj kako zdržiš:

Jz si jih kr vsak mesec na zalogo kupimuser posted image user posted image . Lekarne kr dobr služjo na moj računuser posted image user posted image .

clock-img

12.08.2008, 19:46

clock-img

S*

pencil-img

3006

Za vse ki vas je obiskala  user posted image   kup user posted image user posted image user posted image . Pokica, zate pa vseeno velja upanje vse dokler se ne pokaže  user posted image .

Jas naj bi se bližala O, pa ne vem kako in kdaj. V jajčnikih me špika že od nedelje, o sluzi ne duha ne sluha, temperatura pa se mi tudi še ni dvignila, tako da sam bog ve, kaj se dogaja z menoj. Midva sicer veselo   user posted image   da ne zamudiva, rezultati bodo pa vidni komej konec meseca.

Pozdravček vsem skupaj, vsem čakajočim pa   user posted image za srečo.

clock-img

12.08.2008, 20:06

clock-img

smuki

pencil-img

369

Evo, ta mesec sva tudi midva v novem boju. Moram priznat, da sem se v začetku avgusta kar malo izogibala tega foruma, ker mi čas hitreje mine, če ne mislim non stop na bebice.
V glavnem,  jutri bi se mi naj začela ovulacija, tako da bo treba pljunit v roke in v akcijo user posted image .
Še dobro, da je podaljšan vikend pred nami, da ne bo kakšnih izgovorov... Joj, sej se kar malo norce delam, vendar me že zdaj zvija po trebuhu, ko se spomnim na to, kako bom nervozna do nepričakovane M.

V glavnem punce, veselo na delo, vsem, katerim je že uspelo user posted image user posted image , vsem ostalim, pa pogumno naprej....

Poročam ...

clock-img

12.08.2008, 20:09

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Hvala punce, da še imate kaj upanja zame glede user posted image . Čakam, da se dokončno vlije, mogoče bo v kratkem, če ne pa bom konec tedna delala kak test, sam zaradi sigurnosti. Sam, pol bi mi verjetno že krvni test prejšnjo sredo pokazal user posted image , ali ne? Ker je bilo že takrat nekaj dni po O. G mi je pa rekla da ta mes lahko pričakujem M in da nebo user posted image user posted image . Sam se vseeno še ne vlije do konca. Verjetno mi hormoni nagajajo kaj, da se je ciklus tako pomešal in je vse pozno.

Držim pesti za vas punce, da boste v kratkem vesele in dobre volje!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

12.08.2008, 20:22

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

tane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2008, 07:43

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

za vse, ki vas je obiskala user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse ki še čakate, pa močno navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se prikažejo ++++++ in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 13.8.2008 7:44:29 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

13.08.2008, 07:49

clock-img

spps

pencil-img

14046

punce,močno navijam,da boste danes barvale seznamček na rozauser posted image user posted image user posted image user posted image še posebej pa za vse tioste,ki boste jutri skupinsko lulale na palčke?
katerim že zamuja????user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

13.08.2008, 07:59

clock-img

bambinca

pencil-img

954

Jutro! Evo meni bi dons mogla res z zadnjo zamudo pridrvet....

moje poslanstvo so moji otroci

clock-img

13.08.2008, 08:10

clock-img

bambinca

pencil-img

954

Pokica pa naredi še en test, a?
Tane, Aqua, to je pa že mnogo bolje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2008, 08:12

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Jutro! Evo meni bi dons mogla res z zadnjo zamudo pridrvet....

jutrooouser posted image user posted image

držim pesti, da ti zamudi.......za 9 mesecev user posted image user posted image

clock-img

13.08.2008, 08:19

clock-img

bambinca

pencil-img

954

O hvala Ursa! Ja če bo to to, bosta mela z malim lohk skupi praznovanje RDuser posted image user posted image user posted image Grem zdej " u grad " povprašat, če majo na zalogi kak testekuser posted image

clock-img

13.08.2008, 08:22

clock-img

ulsi25

pencil-img

72

bambinca držimo pesti

clock-img

13.08.2008, 08:28

clock-img

bambinca

pencil-img

954

Super, ker tuki dol nimam drugega kot vas za te stvari, ker mojemu nič ne povem in ga bom presenetila kot 1. Me je pa mali  skoraj izdal zjutraj, ko je reku : mami, ti maš pa tak trebuh, k d maš dojenčka notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

13.08.2008, 08:42

clock-img

tane

pencil-img

1567

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Tane, objemček zate in tvojo user posted image user posted image , sem vesela, da si že boljše volje. Nič obupat in bit žalostna, je še ogromno mescev pred nami, če nam slučajno spet ne uspe. Ni nam vsem lahko, enim uspe v 1. , mi eni pa rabimo dlje, bomo pa tolk bolj mogoče vesele tistih dveh user posted image user posted image , ane?!

Upam, da bote ve imele kaj več sreče pri user posted image user posted image user posted image user posted image

pokica_, *kinnie*in ostale, hvala, sem se včeraj še doma v objemu mojega zjokala, ki me je tolažil pa vem, da je bil tudion razočaran ampak saj veste ne pokažejo. Mi je pa edino to rekel, da je to šele začetek (zanositev), ker tudi ko zanosim ni nujno, da bo vse ok, tako, da vidim da tudi njega skrbi zaradi najine prve neuspele nosečnosti, ko sva šla čez cel pekel v 3 mesecih pa sva vseeno zgubila pikico.
no, dosti je bilo jamranja, imam že sama sebe dost in v nov boj druge ni.

clock-img

13.08.2008, 08:45

clock-img

tane

pencil-img

1567

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Super, ker tuki dol nimam drugega kot vas za te stvari, ker mojemu nič ne povem in ga bom presenetila kot 1. Me je pa mali  skoraj izdal zjutraj, ko je reku : mami, ti maš pa tak trebuh, k d maš dojenčka notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

bambinca, mislim, da je to to, saj veš kaj pravijo za otroke, da imajo sposobnost videnja oz. čutenja, mogoče pa on že ve, ti pa zdaj samo test narediš, da se prepričaš....stiskam pesti, da me že kar bolijo

clock-img

13.08.2008, 08:56

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

Jutro babike!

aquica tvoja nova oblekica je megauser posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj naj se pa prikaže, če si upa...

tane  punca, stran z negativnimi mislimi. Ko boš zanosila BO vse v redu. In upam, da bo to čimprejuser posted image user posted image user posted image

Hura za ello, ki nas drži pokonci s svojim pozitivizmomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pokica_ naj se tvoji cikli čimprej poštimajouser posted image

bambinca
meni se zdi, da ima tvoj mali pravuser posted image user posted image user posted image . Naj ti jutri pokaže en konkreten plusekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2008, 09:05

clock-img

bambinca

pencil-img

954

Tane sej veš d sem cel cajt mislila, da bova jutr skupi SL in mi zato tvoje besede še posebej velik pomenijo!!!SEm se že vpisala med septembrske navijačice in bom tolk stiskala pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tikki HVALA!

clock-img

13.08.2008, 09:07

clock-img

osolemio

pencil-img

9

Bambinca!!! Držim pesti da bo +. Za srečo ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

clock-img

13.08.2008, 09:09

clock-img

bambinca

pencil-img

954

Osolemio thanks!!!!Kaj pa tvoja borba?

clock-img

13.08.2008, 09:12

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

bambinica navijam za malega dalmatinčka...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

13.08.2008, 09:13

clock-img

liam

pencil-img

373

Ojla...

Punce moja user posted image , se že 6 dni odloča al bi prišla na obisk al ne... pa se zaenkrat še ni opogumila. Še kar samo malo rjavega izcedka vsaki dan s kapljico krvi. Ne vem no... mam občutek, da se ponoči ta kapljica nabere nekje v mojem telesu, pol pa zjutraj ko grem na wc, gre pa to vse ven. Ker čist pikico rdeče je res samo zjutraj, čez dan pa samo rjavo.

Bomo še malo čakali...user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2008, 09:38

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: liam

Ojla...

Punce moja user posted image , se že 6 dni odloča al bi prišla na obisk al ne... pa se zaenkrat še ni opogumila. Še kar samo malo rjavega izcedka vsaki dan s kapljico krvi. Ne vem no... mam občutek, da se ponoči ta kapljica nabere nekje v mojem telesu, pol pa zjutraj ko grem na wc, gre pa to vse ven. Ker čist pikico rdeče je res samo zjutraj, čez dan pa samo rjavo.

Bomo še malo čakali...user posted image user posted image user posted image

kaj pa test pravi? si ga že nardila?

clock-img

13.08.2008, 09:53

clock-img

tane

pencil-img

1567

liam, ne vem, jaz imam ponavadi 2-3 dni  take rjave izcedke, ki jih opisuješ potem pa se p****ca ulije ko sam hudič. a si kaj pušenjaku pisala?

clock-img

13.08.2008, 10:27

clock-img

liam

pencil-img

373

IZVIRNO SPOROČILO: tane

liam, ne vem, jaz imam ponavadi 2-3 dni  take rjave izcedke, ki jih opisuješ potem pa se p****ca ulije ko sam hudič. a si kaj pušenjaku pisala?

Ne nisem mu nič pisala...

Sej jst mam drugače tud preden se vlije dan-dva take izcedke, sam so bl temni pa tak ko da bi mela obilen beli tok rjave barve. To pa ni tak... pa traja tud že 6 dni... tak da ne evm...

Sem včeri popoldan delala test, pa se mi zdi da sm vidla navpično črtico na CB-ju, moj je pa reku d je ne vidi... Tak da verjetno noseča res nisem. Ne vem kaj me to matra, ampak počasi me pa že začenja skrbet. Pa ni mi tole nič všečuser posted image user posted image user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem