writing-img

RE: Pokličem ali ne?

clock-img

17.06.2008, 18:14

clock-img

Anonimen

Jaz bi poklicala direkt stranko, ali pa ji pisala na naslov.

Naj se Gorenje malo matra user posted image .

clock-img

17.06.2008, 19:41

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Z možem sva kupila štiri izdelke Pininfarina in zato nama je pripadla nagrada Gorenjev LCD televizor.

A je še kje takšna akcija? user posted image  

Kje pa sta zasledila?

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

17.06.2008, 20:55

clock-img

Anonimen

No, v bistvu moraš kupiti najmanj tri (ne velja za pokrivna vrata). Čisto vseeno je kje kupiš. Samo kopijo računa moraš poslati na naslov: Gorenje GTI, Brnčičeva 39, 1000 Ljubljana. Če pa si kupila še Gorenjevo indukcijsko ploščo pa ti pripada še komplet posode.

clock-img

17.06.2008, 21:33

clock-img

3T

pencil-img

260

Žal za takšnimi zmotami stojijo ljudje, ljudje pa s(m)o žal samo ljudje in smo zmotljivi. Jaz bi gotovo poklicala in ga vrnila.

clock-img

17.06.2008, 21:36

clock-img

Anonimen

Prav, da si poklicala.

Jaz bi tudi. user posted image

clock-img

18.06.2008, 07:22

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

pokličešuser posted image . a ni to logično?
vidim da si že poklicala, sem malo za luni js user posted image

< Sporočilo je popravil LoCa -- 18.6.2008 7:23:24 >

clock-img

18.06.2008, 08:13

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Zanimivo, zanimivo kakšno poštenje veje iz vas user posted image .Na drugi temi vas je bilo pa veliko navdušenih naj ena nese superge že nošene nazaj, ker jih ni   kupila v akciji, sedaj pa so znižane in oh in sploh krivica.
Torej ali gre za to, da uprabnica ne bi imela 2 LCD televizorjev in ji vse tako zvesto trdite, da naj pokliče.Ali pa smo RR res tako poštene.To, da je tv že vrnjen pri tem razmišljanju ne igra posebne vloge.Ali gre za sindrom sosedove štale, ali pa...
Ja polna luna GO, GO

< Sporočilo je popravil jakaracman -- 18.6.2008 8:19:22 >

clock-img

18.06.2008, 08:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz ne, niti ne vem, kje je ta temauser posted image .

Ja, zase pa lahko rečem, da sem poštena.

clock-img

18.06.2008, 13:45

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Zanimivo, zanimivo kakšno poštenje veje iz vas .Na drugi temi vas je bilo pa veliko navdušenih naj ena nese superge že nošene nazaj, ker jih ni kupila v akciji, sedaj pa so znižane in oh in sploh krivica.

Preden vse posplošiš lahko malo pogledaš kdo kaj piše, ker uporabnice pač nismo vse iste na vseh temah. Sicer sem pa na obeh temah zagovarjala poštenost.

clock-img

19.06.2008, 10:40

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Zanimivo, zanimivo kakšno poštenje veje iz vas .Na drugi temi vas je bilo pa veliko navdušenih naj ena nese superge že nošene nazaj, ker jih ni kupila v akciji, sedaj pa so znižane in oh in sploh krivica.

Preden vse posplošiš lahko malo pogledaš kdo kaj piše, ker uporabnice pač nismo vse iste na vseh temah. Sicer sem pa na obeh temah zagovarjala poštenost.

Berem, bereš, bere poste recimo.Napisala sem, veliko navdušenih in ne vse!Sploh nisem štela in delala študijo, samo povedala svoje mnenje , kakor ti tvoje.Saj  razumemo, a ne?

clock-img

19.06.2008, 10:48

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Saj razumemo, a ne?

Seveda se razumemo.
Ampak mi je včasih malo mimo, ko nekdo napiše, kako ste dvolični, an eni temi tako, na drugi pa drugače - pa dejasnko gre za druge uporabnice in ni čudno, da so odgovori različni.

clock-img

19.06.2008, 12:17

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Mislim, da je lepo da si poklicala. Imaš vsaj mirno vest. Tašči pa reči, da so oni sami ugotovili napako pa je zadeva končana.

Jaz sem enkrat po nesreči dobila knjige iz amazona.com. Gor ni bilo nobenega drugega imena, s kartice pa tudi niso nič vzeli. Da bi knjige nazaj pošiljala bi imela čisto prevelke stroške. No zdaj ko te knjige gledam (btw so čisto brezvezne) me zmeraj spomnejo da so zastonjske.

clock-img

19.06.2008, 12:47

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Prav je, da si poklicala. In tud v zakonu lepo piše, da moraš pomotoma dobljeno zadevo vrnit, ker drugače je to kraja.

clock-img

19.06.2008, 14:16

clock-img

monica99

pencil-img

23

Mislim, da je lepo da si poklicala. Imaš vsaj mirno vest.

Tudi jaz tako mislim. Sama sem tudi ravno včeraj nakupovala v eni trgovini. Pridem na blagajno, zložim iz vozička na tekoči trak vse, kar sem nabrala, oseba na blagajni vse pokasira, mi zadnje stvari pomaga devati še v tisto njihovo malo nakupovalno vrečko, ker ni bilo gužve, jaz pa nazaj v voziček, držim denarnico v roki, da bi plačala in čakam račun... ona pa meni :  "Hvala lepa, nasvidenje!"  Sploh nisem mogla reči nasvidenje... sem rekla ja kaj pa račun... plačala še nisem!  Ko je dojela, da je res, se mi je lepo zahvalila za poštenost, izdala račun, se še nevemkolikokrat zahvalila, jaz sem plačala in mirne duše odšla iz trgovine. Sem ji rekla, da ne bi mogla spati, pa mi ona nazaj: "Ja pa vi sploh kriva ne bi bila!"
Imam reje mirno vest, saj smo vsi samo ljudje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem