writing-img

RE: HUP, HUP, Nederland!

clock-img

17.06.2008, 21:21

clock-img

Anonimen

Romuneuser posted image ...Nizozemci so itak v četrtfinaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2008, 21:23

clock-img

Anonimen

Romuneuser posted image ...Nizozemci so itak v četrtfinaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

dobro.

jaz bom pol kar za Hajduka. za feeling user posted image

clock-img

17.06.2008, 21:34

clock-img

nizozemka

pencil-img

121

Ja, za Romune mormo. ker makaronarji pa bagetke majo mal prevelik ego. zmenjeno??user posted image

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

clock-img

17.06.2008, 21:52

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Jest pa vseen navijam danes za Italijane in nizozemce user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

17.06.2008, 22:41

clock-img

nizozemka

pencil-img

121

Goed gedaan!!
zdej pa u nove boje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2008, 23:04

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

kdaj pa je evropsko prvenstvo?

clock-img

17.06.2008, 23:06

clock-img

Anonimen

naslednje 2012.

svetovno pa 2010.

za Hajduka pa ne vem, kdaj je naslednja tekma. najbrz jeseni

clock-img

17.06.2008, 23:07

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

naslednje 2012.

svetovno pa 2010.

za Hajduka pa ne vem, kdaj je naslednja tekma. najbrz jeseni

Sam to pa je nekam daleč v prihodnosti.
A so zdej kvalifikacije al kaj?

clock-img

17.06.2008, 23:09

clock-img

Anonimen

A so zdej kvalifikacije al kaj?

mogoce za najboljse pivo...user posted image , ampak Heinekena je ze zmanjkalo

clock-img

17.06.2008, 23:11

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Pijem laško...user posted image

clock-img

17.06.2008, 23:12

clock-img

Anonimen

Pijem laško...user posted image

boljš user posted image .

jst pa nobenega, je premrzlo. pa se nobenga ni v hladilniku. sej se kar poklapa, vreme in pivo.

clock-img

17.06.2008, 23:13

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

skuhi si čaj...

jst grem po puhovko pa po tistga smajlija v hladilniku, pol bom pa gledala kako pada sneg...user posted image

clock-img

17.06.2008, 23:16

clock-img

Anonimen

jst grem po puhovko pa po tistga smajlija v hladilniku, pol bom pa gledala kako pada sneg...user posted image

skoraj, ja.

clock-img

17.06.2008, 23:17

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

evo je začel treskat zdej jst grem

glb

clock-img

17.06.2008, 23:18

clock-img

Anonimen

glb

ne se utopit.

clock-img

17.06.2008, 23:20

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

se ne bom.... sam hudiča k ne štekam...

preselim se iz LJ da se rešim vode in plavalne kožice... pol pa tle rata istouser posted image ... kožica spet poganja... sam je mal tanjša (očitno gre za varčevanje)

clock-img

17.06.2008, 23:55

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

se ne bom.... sam hudiča k ne štekam...

preselim se iz LJ da se rešim vode in plavalne kožice... pol pa tle rata istouser posted image ... kožica spet poganja... sam je mal tanjša (očitno gre za varčevanje)

Še vedno si preblizu Lj, pridi v Maribor, sej že imaš en plus ker piješ Laško user posted image .

Drugače se pa je danes zelo fino razpletlo. Nizozemci in Italijani so zmagali user posted image . A bodo še finale skupaj igrali? user posted image

Sicer pa Mič, bova midve v polfinalu nasprotnici, ko se bosta Italija in Hrvaška spopadli user posted image .

Sicer pa sem tudi jaz v old time navijala za Hajduk.

Nočko.

clock-img

18.06.2008, 00:03

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Kaj je nizozemka? Ti je dolgcajt? Si se ga napila?

V vašem mestu je tudi vsak drug dan slavje? Enkrat Nizozemci, enkrat Turki...in potem spi, če lahko...user posted image  Sem glih zadnjič enkrat razmišljala, kako bi bilo če bi Slovenija igrala in recimo zmaga, pa si dam jaz dres gor in grem malo po ulicah R`dama divjat, vriskat, popivat, naredim z avtom en điro, pa fejst trobim... Po moje bi me kmalu spokali v umobolnico. Če pa množica divja je pa to čisto gut. Ne glede na to ali se gre za Nizozemsko ali ne... Tu ni pravice, vam povem!user posted image user posted image

Samo, naprej razmišljam, če bi bile pa dve, da združima moči, bi bilo pa že malo bolj normalno, ne?

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

18.06.2008, 08:07

clock-img

nizozemka

pencil-img

121

IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Kaj je nizozemka? Ti je dolgcajt? Si se ga napila?

V vašem mestu je tudi vsak drug dan slavje? Enkrat Nizozemci, enkrat Turki...in potem spi, če lahko...user posted image  Sem glih zadnjič enkrat razmišljala, kako bi bilo če bi Slovenija igrala in recimo zmaga, pa si dam jaz dres gor in grem malo po ulicah R`dama divjat, vriskat, popivat, naredim z avtom en điro, pa fejst trobim... Po moje bi me kmalu spokali v umobolnico. Če pa množica divja je pa to čisto gut. Ne glede na to ali se gre za Nizozemsko ali ne... Tu ni pravice, vam povem!user posted image user posted image

Samo, naprej razmišljam, če bi bile pa dve, da združima moči, bi bilo pa že malo bolj normalno, ne?

Haha, se te ze kar zamisljam:) Sicer pa, kaj si pa pricakovala?? Sej pa ja ves, da je NL en sam geto. Caki, da se se Marocani pridruzijouser posted image user posted image
Glede trobljenja in ostalega kica se pa popolnoma strinjam s tabo... Se dobro, da ni fuzbal vsako leto, mar ne??user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem