dober večer
no, pa sem tukaj
Najprej pa martinca, mml,suny morning,suzana,nana,anchikaa,sani, limma, ursalara,.. LAna se vam zahvaljuje za čestitke
Drugače pa smo dan preživeli kot običajno, tak oda upam da je sitnost in vročina in.... odšlo iz hiše.
SEm pa danes nekam tečne volje , mogoče zato ker sem dobila obisssk iz Krvavca v vsej svoji veličini; ma ko da me koljejo,prav zares
ursalara, pa vešda nisi opravljivka, no
.Saj samo poveš kar veš
predlog oz. izkušnje za piknik; mi imamo vsakoletni tradicionalni piknik in zmeraj prinese vsaka družina s sabo za toliko oseb kolikor jih pride + še za 1 osebo več. Tako vsak prinesemo nekaj mesa , kruh , pijačo,.... .POtem pa damo na kup in je vsega dost za vse.
golobček prijeten dopust vam želim
ursulina ,kolk imate veliko kopalnico in zelo lepo
limma, Lana se še posebej zahvaljuje Neži za
in ji sporoča da se j ibo že oddolžila ob priliki.Super bi blo , da bi se vsaj na hitrco ustavili na pikniku.
Upam da bo jutrišnji dan boljši od današnjega in držim pesti za mirno noč.Se mi zdi , da kar vsi po spisku oz . večina počasi sprobavamo kakšen tak dan.
suzana , zelo lep avatar imaš
.Kako je z Aljaževim kihanjem in klašljanjem?Se je kaj razvilo?Upam da ne
.Glede pogovorov z ursolaro ti je pa že kar ona odgovorila.
Podrobnosti na pikniku
nana, super da je Klemen boljši.No ,sja sem ti rekla ,da ste korak za nami.Lepe slikce krompirčka.In tudi Lan se je med boleznijo razvadila; moram z njo spat, prej sem jo pa samo položila in je že ni bilo več.Pa kaj bi to, bomo že ,samo da je mimo.
anchika, želim vam bolj mirno noč kot je bila minula, ker še predobro vem kako zgleda.Pa super , da je mali mis padla vročina.
mml, tebi pa res n itreba na dieto.Nič viška. Kaj pa je to zaena stvar tekoča laktoza?DAjte me mal razsvetlit, ker očitno tukaj v Rinbnici nas zdeluje lunin mrk
martinca, še zadnji teden pol pa finale. V soboto bomo vse januarčice v mislih s tabo oz. z vama.
Zdajle mal obujam spomine za nazaj, 12 let bo že septembra, kako sva preživela prelep poročni dan , ki se je zavlekel v nedeljo do 11 dopoldne
.Res je bilo super.Ne vem če je vsepovsod navada , da pridejo na poročno zabavo tudi maškare; no pri nas jih je bil ovse skupaj 30!!!!(iz moje vas iin iz njegove vasi), ki pa jih nismo pričakovali, tako množično, ampak ravno one so dodale še piko na i.Še zdaj rada pogledam videokaseto, pa tamaladva tudi .Mož pa je sploh še ni videl
Aja ,jaz sem cel dan in večer in juto pridno nazdravljala z jabolčnim skom, ker če bi popila toliko vina za nazdravljanje kot sem soka bi bila koma
PAtrik je pa tak cuker, mali lasaček
mala pikica , lepo preživita današnji večer in noč
vaney , akko lepo od Anžeta.KAvalir mali
sani, super za zelenjavo.Sploh pa za kuhano južno.
Kaj je pol s kofetom drug teden? Greste vi na morje?
pošiljam.....
< Sporočilo je popravil klepetka -- 1.8.2008 22:58:57 >