Dan,
bom poskusila kaj napisat, če mi bo Manca dovolila in se Matic še ne bo zbudil
Naše noči so zadnje čase čudne...Matic sicer lepo zaspi in mirno spi, po tem se pa zbudi okrog 5.30 (prej je ob tej uri dobil dudo in spal še do 6.30) in ni variante, da bi zaspal brez dojenja, no po tem se naje in še malo porogovili in zaspi...jaz pa ne...oziroma ko zaspim, se zbudi že Manca...
klepetka saj veš najboljše je skozi eno uho noter in skozi drugo ven...škoda živcev
. Super, da so Domnove veke boljše. Za kavo ti javim tekom dneva, ampak mislim, da ne bi smelo biti večjih problemov za v četrtek
sani super za vrtec pred blokom
, upam, da bo Manji všeč
. Mislim da bodo majice prišle jutri ali pojutrišnjem
no tisto je bilo pred 9., zdaj pa nadaljujem

, vmese je prišla moja mama, Matic se je zbudil in zdaj so vsi trije na poti v ZOO
sentimentalnost - mene kaj dosti ne daje, je pa lepo prebrati to kar ste napisale

. Včeraj smo se ravno dobile štiri čveke iz prejšnjega kroga in je prav zanimivo gledati, kako naši otročki rastejo. Tako da upam, da se bomo tudi me čim dalj časa dobivale in družile
ursalara super fotke, se vidi da ste se imeli lepo

. A so tebe slučajno kaj klicali včeraj glede hrane, ker mene niso...jih bom danes malo podrezala, če ne bodo do 13. nič poklicali...
katee kako so kaj danes flekci pri Žanu Luku? Upam, da jih je že manj

.
lusa držim pesti, da je sedaj koenc nevšečnosti pri vas doma

. A se Luša že kaj veseli, da gre nazaj v vrtec?
sunny ne se sekirat zaradi mleka, Manca ga ni pila praktično nič od 8. meseca do pred 4. meseci, pa ji čisto nič ne manjka. Je pa jedla jogurte, skuto, žitne kašice, sir...tako da jaz na tvojem mestu Neje sploh ne bi silila z mlekom, če ji ne paše
nana včasih lahko kašno stvar, ki izgine, dobiš nazaj, če pritisneš ctrl Y, včasih pomaga, vedno pa ne, ampak se splača poizkusiti
kakanje Matic kaka kakor kdaj...včasih cel dan nič, včasih 3 do 4x v enem dnevu, občasno zelo trdo (sploh če je korenje), prav tekoče pa ne od kar sva začela z GH
anchikaa saj majico še lahko naročiš na
www.majcke.net -imaš prav rubriko
sončki januarčic, po tem pa javiš še svoje podatke in je. Držim pesti ,da pridete z ali pa tudi brez majčke, glavno da pridete
intruder en velik

, da bodo tile tedni s taščo čim krajši
limma ne bodi žalostna

. Saj vem ,da je hudo, ko naši otročki jokajo, ampak saj veš, da hitro pozabijo, da se jim je zgodilo kaj hudega. Pa bodi prepričana, da gre Neži bolj na živce to, da jo držiš pri miru in zato joka in ne zato, ker bi jo tako zelo bolelo
Zdaj se grem pa psihično pripravit na sesanje in likanje...