ČER
ČIsto res samo na hitrco, ko
glih še nekaj za službo dela. PA sem mu rekla, da grem jaz iz solidarnosti tud ta čas malo na računalnik, pa je rekel da "žabe ni treba silit v vodo "oz. mene na RR
.
LAna je bila pa takoooo sitna danes, skoz po rokah. Upam da če so zobje, da to pririne na plano čimprej.
Prebrala sem vse, pa bo m samo po spominu(čeprav je ta bolj kot ne prozoren
)mal pokomentirala , ker če bi vse bi mogla bit dooolgoo tukaj.
Bi bla že huda oblika solidarnosti to.
piknik, Super ste se zmenile za hrano in tud meni se ne zdi drago.ZA pijačo pa je res najbolje , da prinesemo sabo.MI bomo prinesli pivo, sok in vodo. Pecivo bom tud jaz prinesla, ampak ta hip še ne vem kaj.Ampak obljubim 3-4 vrste peciva
.Bom pa še povedala točno kaj bo to.
Za krožnike , kozarce in vilice pa se javimo mi in jih tud sponzoriramo, da se vsaj mal ooddolžim ker sem zamočila.Upam da vam je prav tako.
Papirnate sarvete pa pravi klaja, da bo prinesla.
katee, sploh ni panike, če ne moreš v četrtek, čeprav bi bilo epo vaju videt iz ŽAn Luko.
Pa drugič. JAz moram kljub temu iti.
mml, itak če imaš obveznosti, pol da ne moreš.Pa drugič, saj bom mende še kaj prišla v Lj.
Pa dobro zrihtaj.
majra, ja preveč si aktivna , punca.
Amapk si pa faca ; si me tako nasmejala z opečeno kožo in bolečimi koščicami
sani, lahko btc-ju, seveda.PO 11 , če ti odgovarja.Javi kako in kaj.
klaja, boga Hana.Buška bo pa že še zginla.PA kaj ti januarčki padajo kot za stavo zadnje dni?!
TRIŠ, pa ti res super slike delaš
.KOmentar k sliki pa doda piko na i
.Žan je pa itak tako lep.
Alfabeta , možgani na off
. Krasne slikce Ajde in FIlipa
štajerke , jaz bi tud kofetkala z vami v četrtek
Bomo pa na pikniku polovile
limma, pa veš da nisem vedla, kljub moji "profesionalnosti"
, kaj naj bi pomenila una beseda
ursulina, tud mi smo dobili une žabe brez ritke in stopal, pa tud mi ni še čist jasno za kdaj se to rabi
.Baje da je pa to zdaj hit
.Daj probaj uletet v četrek na kofe.
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
klepetka,ti se meni zdiš tako odkrita in direktna oseba,polna energije in pozitivnih misli,pa me samo nekaj zanima.Zakaj ne rečeš tejle tvoji preljubi
kar ji gre???Mislim,da bi meni že odprlo pisker in bi rekla,pa čeprav bi bilo boleče,ampak vsaj resnično.Da enkrat spozna svoje napake in kaj tebe na njej moti.Da začne delati na sebi in mogoče ti bo nekoč hvaležna.
e,
nana , ne zaleže čist nč. NAjprej sem bila lepo tiho, tako zarad ljubga mira. POl sem povedala tako čist nežno...itak bi stena prej razumela, to sem ziher.Ravno danes sem se pa razp.... a in pokazala roge .In se mi zdi , da konoooončno zdaj bo.Vsaj po reakciji

. SE pa po tanovem ne obremenjujem več , ekr res ni vredno.
PA

za Klemna, da je tako lepo papal kosilo.JAz sem pa Lani skuhala rižoto , tako zelenjavno, pa je precej pojedla.
BAje sem že predolgo solidarna

.
Vem da sem pozabila še en kup, bo pa zato post mal okrajši-upam.
aja, tole še ; Samo da se še "pohvalim"

.da imamo pri nas v bližini od včeraj napadalno medvedko s tremi mladiči.Je skoz po radiu posebno opozorilo, da se je treba izogibat tega območja.
Lahko noč
< Sporočilo je popravil klepetka -- 19.8.2008 23:57:52 >