Mi zobek "prijavimo" ko prebije dlesen
Ok,pol pa imamo zobek !!
Mi gremo jutri ob 9h iz Mb.Upam,da bomo uspeli tako kot smo načrtovali. Pridemo skupaj,intruder in njena družinica,martinca in njena družinica in naša malenkost

.
Komaj čakam da se vidimo.
klepetka,kooommmaj čakam,da vidim tebe!!In Lano seveda.
mml,sem zdaj prijavila zobek.Imamo ga že 3 dni,pa sem mislila,da ga mora gledat kar nekaj ven

.Ne vem, zakaj sem tako mislila.
sani,moj dragi niti 1x ni omenil da ne bi šel.To je sigurno zato,ker gre tudi martincin Uroš,ne zaradi nas.

Ker bo imel dobro družbo.Je pa moj kar družaben človek in se vedno vklopi v družbo,tako da me ne skrbi,kako se bo znašel.
Upam,da pridete tudi vi,ki ste v dvomih,od naše punce z družino do vseh mož in koruznikov.
koala,glede tega kar pišeš o tvojem možu...tudi moj se rad šali in vstreli kakšno kislo kdaj pa kdaj...se bosta z mojim že dobro ujela imam občutek.
katrin,

da boš blagajničarka.Sigurno si že bila v OŠ.
suzana ,martincin Patrik tudi še nima zobkov,razen če jih je danes dobil

.
limma,ne skrbi,imele se bomo lepo in res,res škoda da vas ne bo.Vi pa uživajte in se sprostite na morju!!
Pri nas so vsi domači navdušeni nad našim piknikom,moja tašča pa še posebaj,je rekla,joj,kako je to fajn,včasih tega ni bilo in ne računalnikov in nič da bi spoznali še kake druge mamice isto starih otrok,da bi se družile...
Triš,
da vseeno pridete!!