Dobro jutro,
spet sem tukaj.Naši so šli k maši, Lana spi, jaz pa hitro sem .
Peciva ni več, tako da zdaj lahko brez slabe vesti začnem z dieto
.Ja, odločila sem se, da čez zimo shujšam .Upam da mi uspe, čeprav bo glih čez zimo mal težka.Ampak bom vztrajna.
A veste da včeraj zvečer , ko sem šla spat sploh nisem mogla zaspat, tako kot predvčerajšnjim, samo da takrat nisem zaspala od pričakovanja, včeraj pa od navdušenja in samih pozitivnih vtisov
.
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Klepetka,ti pa si itak moja posebna prijateljica
in sem res zelo, zelo vesela,da sva se končno spoznali in upam da se kmalu še kaj vidimo. Tvoji otroci so res krasni in pridni.In tvoj mož ima zelo prijazen obraz
. Hvala,hvala za darilo,res lepo,slinčka ne bomo uporabljali,ga bomo imeli za spomin
.Res si nas presenetila in me je bilo kar malo sram,ker si se tako lepo spomnila,jaz pa nič...
.In sem vesela,da je Klemen primeren zet.

tole me je pa res ganilo. IN tudi si moja prav posebna prijateljica , pa saj to itak veš.Včeraj ko smo prišli, sem te prav iskala s pogledom kje si , če ste že prišli, pa te nisem najdla.POl sem pa mislim da sani vprašala če ste že prišli , pa mi te je pokazala.

Pa resnično sem vesela da smo se končno uspele spoznat in upam da ne bo preteklo celo let o, da se zopet vidimo.SEm pa že včeraj

rekla, da ko bo imel kakšno službeno pot na štajersko(sam okaj ko ima glih na štajersk onajmakrat kaj za iti

) , da nas vzame sabo.Al pa če boste vi kaj hodili obvezno javi.Ti bom napisal mojo št. za vsak slučaj. VAs pa povabimo, da se enkrat eno nedeljo al pa soboto nalašč pripeljete k nam na obisk in izlet.BI bli zelooo veseli.

sem pa pokazala kašno mnenje imaš o njem , pa je kljub svoji višini še kar zrastel

.
In naj ti ne bo nerodno zarad darila, ker ti nima bit za kaj. KEr če ne bi Maruša zavila vsega , jaz tud po moje nebi, ekr bi mi časa zmanjkalo.Njej pa je bil oto v veselje
Pa še glede tabletk; jaz sem jih Maruši strogo dajala in to še cel oura je mogla bit točna , Domnu pa jih sploh nisem . Zdaj pa se že kar kakšn oleto pri nas ne dobijo , tak oda jih tud Lana po moje ne bo dobivala. MAruši sem ji hpa dajala 1x na dan 1 tbl.
Intruder, tudi tebi naj ne bo nerodno , res ne
win, lepo da si se oglasil in da ti je bilo všeč.ZDaj pa se lahko še kaj večkart oglasiš.
katrinRR,

i n vse pohvale da sta prevzela tako nehvaležno delo.Pa glavno da je bilo vse ok.
SEm potem pribala zapreti okno , tam saj veš kje, pa ni nič drugače.Nagaja

.REs bo treba nov rač.
mml, vse pohvale tvojemu

, da je spekel tako okusno pecivo in to je pekel še celo skoraj do srede noči.
katee, še enkart vam želim prijeten dopust
ursalara , kako lepo si napisala.SE strinjam in podpišem pod čisto vsako besedo
Moram it zdaj kaj za kosilo pripravit.
Lep dan vam želim
< Sporočilo je popravil klepetka -- 31.8.2008 11:00:32 >