Čer!
Najprej...Intruder vse naj naj
.
Lana vse naj naj
Nalin, kolk fajn mora bit ko ti dečko tako lepo je. Moja pupa pa niti pod razno.
Danes je uspela pojest 5 žličk cvetačne juhe, pa še to sem ji morala skoraj stlačit v ustka. No, zadnjič na pikniku sta jo pa Alex in njegov oči hecala, se ji je pa tolk dopadlo, da je cel lonček Hipp sadne kašice pojedla. Tako da (mala) Koala (veš zakaj mala a ne?
), bomo morale naši tamali eno podobno animacijo najt, ker vi ste malo predaleč za vsak obrok
slike, moj fotkič je šel tudi samo na izlet. Tako da se močno priporočam za slike, seveda plačam kar je treba, da ne bo kake pomote.
mml, sem morala počrnit, ker sem ugotovila, da ene berejo samo tisto kar je na njih naslovljeno, razen če ni takole "očrnjeno"
, pa bi bilo škoda spregledat, a ne?
nana, ne rabiš kupončkov. Mene je vprašala na blagajni če jih imam, pa sem rekla da ne in je rekla, da mi vseeno pripada popust. In še ene kupončke mi je dala povrh. Te sem potem pa izkoristila v drugem DM, kjer me je spet vprašala, če jih imam. In sem rekla, da ja, v avtu. Sem šla po njih in mi reče, da če jih ne bi imela, da bi vseeno veljalo.
In naj rečejo da DM ni dober? Še za mojo rekreacijo skrbi, pa še zastonj je
Triš, sem ti pozabila povedati... Vidiš da imaš res pridne otroke..... Tvojih pa mojega sploh ni bilo videti, ves čas, kot da jih ne bi imeli s seboj.
Kaj sta kaj rekla za našega navihanca, tvoja 2? Upam, da nič slabega.
Lusa za Dašo pa
Sani, Sunny in jaz sva dolenjke (pa Dašabina), Triš pa belokranjka (pa Vaney in Majra). To seveda po prebivališčih, ne po rodu. Sem pa tudi jaz zelo vesela, da sem te spoznala. Pa dobro, da smo imele napise na majicah, kajne?
golobček za tebe in Nino pa
Toliko za enkrat!