IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
katee kaj več mogoče, če si je možno mai-thai kje izposodit? Videt je zelo fajn, ampak ga ne bi rada naprej kupovala, potem bi pa ležal v kotu tako kot štorklja.
Za mai-thai poglej na strani "altermama", mislim, da tam dobiš tam vse potrebne informacije. Kaj več bi ti znala pa
suzanaKK povedat, ker ga je ona tam naročila. Je pa res superca!
O zaraščenih dvojčicah sem pa jaz že prej gledala. Res neverjetno, a ne! Pa tako lepo sodelujeta med sabo. Narava res dela čudeže.
Mi smo pa danes spali do 6.30!!
Kako se lažje diha, ker ni tako vroče!
štajerke, vse ste ful lušne, seveda tudi vaši sončki!
mala pikica: huda hiša. Tudi jaz bi imela hišo, pa moj nekako ni za to, zato bova začela v bližnji prihodnosti iskati novo, večje stanovanje.
vaney: pri frizerju ni bilo nobenih radikalnih sprememb, samo pramena in striženje špičk (cca 0,5 cm). Jaz imam lase vedno spete v čop, samo tisti dan, ko pridem od frizerja imam spuščene, ker so zlikani. Jaz enostavno ne prenašam, da bi imela spuščene lase.
mala pikica: ja groza, kar se vam je dogajalo ponoči. Tudi jaz ne vem, če bi si upala klicati policijo, ker bi vam res lahko kaj z hišo naredili. imamo podoben problem pri mojih starših, ko mularija kadi travo pred blokom. Groza! Kaj vse nas še čaka.
Nič, grem zabavat mojga sončka.
lep dan vsem!!!