IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Naš včerajšnji proekt s kokošjo rahlo juhco se ni najbolje obnesel, no par žličk je pristalo v aljaževem želodčku, več pa ne. Pa saj, zato pa je uvajanje. kaj sem jaz mislila, da mi bo kar en krožnik zmazal
.
Pri nas je bilo enako...Jutri bom sama pripravila obrok za Klemna,ker zelenjave mi sploh noče jesti...

Samo igra se s hrani in ko jo ima v ustih ali pa šele na žlici poleg ust,začne delati dežek,da sva oba pošpricana s hrano.
Spričevalo pa je že doma v omari.
koala,pozdravljena spet z nami.
mala pikica,če hočeš ti prinesem kakšno svečko za Gašperja,če jih še nista kupila...Pa ne trudi se preveč,ker prideva,saj veš...dieta

,eh,saj pojem kdaj kakšen košček,zdaj,ko sem že dokaj shujšala,nisem tako stroga,samo sladkarij res ne jem pa večerjam tudi ne.Drugo pa jem čisto normalno,mastno...
martinca,zdaj smo pa spet novi,kaj??Z avatarjem mislim...Ta slikica je iz srečanja,če se ne motim,ne.
Ajda,vse najboljše za obmesečnico že za jutri!!!! sunny m.,katarinas,v Leclercu je pena za prenosno posteljico 11€.
katarinas,tvoj nečak pa ga res serje,pa se sama spomnim,da sem tudi jaz hotela biti spet dojenček in sem mami vedno govorila,naj me previje (pri 7. letih).
Pa še drugi del mojega posta...