IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa
Nana kaj vem kaj je bilo narobe,zaprem ok preveč ne stisnem skupaj ker se ji pol ful pozna od pleničke.Al pa je treba že 4 kupit
.Bomo probali.
Ja verjetno bo res treba kupit štirko,Klemen jo ima že dolgo,Baby dry oz.Active baby tiste nove z raztegljivimi trakovi pa že nosi 4+,ker so malo manjši model. Tvoja Daša je kar lepo zalita tako da mislim,da že kliče po večjih pleničkah,saj moj Klemen tudi že skoraj ima 9 kg.Skoraj,ne še.
Jaz sem najprej kupila tisti obroč s hlačkami,pa sem ugotovila,da je mogoče Klemen res še premajhen,kaj pa vem,saj ga ne mislim puščati samega nikjer v vodi,tako da bi bilo oni s hlačkami tudi dober.Potem pa sem mu še vseeno kupila Fredov obroč,tistega pa lahko kasneje uporabimo.
Alfabeta,zelo huda zgodba in hkrati lepa, razumem te in ti pošiljam veliko

,da poštimate vse skupaj,da le ne bi bil sladkorna in da bo spet vse dobro.
katee,tudi jaz ti želim,da te roka preneha boleti in da bo blokada le pomagala.
Je pa Klemen tudi prava tečnoba zadnje dni in noči.Upam,da bo kmalu tale zobek...
Pa hvala za idejo o dajanju granul,tudi jaz mu jih bom dala,ko bo spal

.
Triš,tvoj včerajšnji dan pa je bil res naporen,prav nič ti ne zavidam.Meni že preveč hodi,ko je Luka tukaj,pa ravno ne tako,ampak potem pride še včasih njegov bratranec in je puna kuča...ne bi imela veliko otrok...vsaka ti čast,pa še druge imaš v varstvu.Da ne boš kje shujšala??