čer.
Midva sva bila danes spet pridna in se potepala malo tu, malo tam, zdaj pa Anže spi (prvič v spalni vreči), je pojedel mleko z dvema Plazma piškotoma, mu je bilo dobro
Za dop. malico celo banano+100ml mleka, za kosilo rižoto s puranom, za pop. malico jabolko. A je to normalna količina? Ne vem, meni se zdi cela (velika) banana+100ml mleka kar dost, a ni? Ampak njemu samo banana ni dost
joj, ste me naluštale s to lunetko. Ampak poceni pa glih ni...meni bi kar prav prišla, ker imam bolj švoh tetko, menjam tampone bolj na pamet, ker čez mi skoraj še ni prišlo. Mogoče bo pa to spet "množični nakup januarčic"
mala pikica, zdaj sem se spomnila spet na Gašperja, ko smo spet pri zdr. problemih sončkov...kako kaj njegova kožica? Sploh zdaj, ko je toliko različne hrane? Anže je kar v redu, flek pride, po parih dneh zgine, pa spet pride, pa zgine...mogoče je pa res samo kožna zadeva, kini povezana z alergijo
Danes sem se pogovarjala z bivšo sošolko iz faksa, ki ima 10 mesecev staro punčko, pa ima revica precej hud dermatitis (z alergijami) po obrazu, vratu, rokah...so ji dokazali alergijo na jajca, zdaj se je pa spet ful poslabšalo in sumijo še na prah, breskve in še miljon drugega sadja
Boga revica, se mi prav smili. T. (njena mamica) pa je rekla, da ji je P rekla, da se je alergije preko nje (z dojenjem) prenesla na njo, ker je ona tudi alergik
A je to sploh možno, da z dojenjem preneseš alrgijo na otroka? Da je dedno, razumem, ampak preko mleka
alfabeta, kavica bi meni tudi pasala, ampak grem v soboto v Ljubljano in se mi ne da jutri vozit v Nm, v soboto pa še 1x...saj vem, sem lena, ne
tvoje sladice so pa itak....uf, jaz bi se razpočla, da živim s tabo
sem kaj pozabila? ah, najbrž pol stvari, kot vedno