piknik... mml seznam že imam, pridno spremljam vsako prijavo, nisem še ga napisala, bom danes
Jaz mislim, da bi to bil čisto v redu prostor. Sem prebrala, da je tudi prostora pod streho dovolj, če presenti kakšna kaplja dežja. Sicer bo pa vreme tako ali tako čudovito!!! Še eno moje mišljenje, če bomo res prišli iz vseh koncev, bi bilo fajn imeti piknik, za eno kavico se nam ne splača vozit v Ljubljano
Prijavljenih nas je trenutno 42
Pa še kar nekaj takšnih, ki bi morali biti z nami, manjka
mala pikica obe nosečnosti????
Ja punce, jaz sem prvič zanosila decembra 2006, tako bi mi morali imeti septembrčka. Pa je na žalost naša pikica splavala konec januarja. Po tem splavu sem se odločila, da ne bom delala diplome, ker smo šli v nove boje, ko nam je 'narava' to dopuščala. In 27.aprila, na svoj rojstni dan, sem vnovič zagledala +

In zdaj sem vaša
nana super, da je Klemen spet tvoj mali krompirček
suzana pri nas samo jogurt sploh ni prišel v poštev, še skupaj s sadjem je bila velika borba, nazadnje sem seveda obupala. Sem pa včeraj Gašperju dala domačo breskev in malo skute, pa je pojedel

danes pa spet ne
Zdajle sva z Gašperjem spet poslušala pesmice in plesala (mimogrede, zraven mi je kar zaspal) in jaz sem spet jokala, ko sem slišala
Mamica je kakor zarja. Jaz si vedno ob tej pesmici predstavljam, kako mi bo Gašper to nekoč zapel, in vedno mi pritečejo