writing-img

Vrtna garnitura - mnenje

clock-img

21.06.2008, 18:29

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ker so vrtne garniture res drage, sem končno našla nekaj všečnega za sorazmerno nizko ceno.

Kak se vam zdi?? Izkušnje prosim...

http://www.neckermann.si/artikel/2616476/Vrtni-stol-ali-komplet-vrtnega-pohistva

Gospa sem.

clock-img

21.06.2008, 18:42

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Steklo? Ne, ne, tole bi bilo pri nas precej kratkega dometa. Stoli bi z burjo leteli ampak to pri vas verjetno ne bi bil problem. Vsak premaz se zdrsa. Blago pa na soncu zagotovo preperi. Se nam je zgodilo na dveh različnih ležalnikih.

Če obvladaš ebay ali poznaš koga, ki, si jo zbidaj iz Nemčije. Jaz sem svojo (6 stolov z visokim premičnim v 5 pozicijah naslonom, naslonjali za roke, dolga miza) iz netretirane tikovine dobila za 580€ s stroški pošiljanja. Pa še do hišnih vrat so mi jo pripeljali. 

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

21.06.2008, 19:48

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Meni ni všeč.Jaz sem bolj za les.Steklo se mi zdi problematično, saj veš, če kaj pade.Kaj pa Ikea nudi, ali pa sedaj ko znižajo garniture, po moje boš lahko dobila tudi kaj ugodnega.

clock-img

21.06.2008, 19:53

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Čez plastiko ali les ga ni. Steklo za na vrt? Še iz dnevne sobe ga bom vrgla.user posted image Vsak prahec se vidi gor, pa seveda vsaka praska.

clock-img

21.06.2008, 23:36

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Steklene mize absolutno ne,  pri stolih pa mi je sumljivo blago. Raje počakaj še kakšen mesec in kupi leseno garnituro na razprodaji.

clock-img

22.06.2008, 06:09

clock-img

anju

pencil-img

2573

IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1
Steklo za na vrt?Vsak prahec se vidi gor

, ki potegne na rumeno od cvetnega prahu....

anti!

clock-img

22.06.2008, 12:41

clock-img

urška

pencil-img

3136

zgleda sicer lepo, praktično pa najbrž res ni.

clock-img

22.06.2008, 14:07

clock-img

Anonimen

Stoli so mi kul, miza pa mi ne potegne.

clock-img

22.06.2008, 14:45

clock-img

rija

pencil-img

15589

nope. kot prvo steklouser posted image  kot drugo tele barve user posted image  pa naj bo zelena ali oranžna....

...vox populi...

clock-img

24.06.2008, 07:33

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Zgleda živobarvno, kar stilsko. 
No jaz sem itak za les les les, ampak to je stvar okusa. Samo steklena miza ... jaz se vseeno nebi odločila za steklo za ven. Še za notri mi ne potegne.

clock-img

24.06.2008, 09:13

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

Ker so vrtne garniture res drage, sem končno našla nekaj všečnega za sorazmerno nizko ceno.

meni je pa všeč. ampak se mi ne zdi poceni 40 eur za en stol in 100 eur za mizo.

clock-img

24.06.2008, 09:17

clock-img

Volga

pencil-img

9346

No, da povem, če nisi nenadertalec in če nimaš doma divjakov namesto "normalnih" otrok, tudi steklo preživi. Mi imamo zelo podobno garnituro, s tem da je miza okrogla, stoli pa v sivi barvi. Zdaj mislim, da bo eno 4. ali 5. leto odkar jo imamo in je še vedno kot novo. Stoli recimo, se po dežju posušijo v 10 minutah. Res je, da se na mizi pozna vsak prahec, ampak, saj jo je tako ali tako treba vsak dan pobrisati ali ne? A tisti, ki imate lesene mize, na katerih se "toliko ne pozna" jih pa ne pobrišete vsak dan?

Seven, jaz sem s to zadevo res močno zadovoljna, tako, da...kakor želiš.

clock-img

24.06.2008, 15:22

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

saj jo je tako ali tako treba vsak dan pobrisati ali ne? A tisti, ki imate lesene mize, na katerih se "toliko ne pozna" jih pa ne pobrišete vsak dan?

ne, meni niti slučajno ni do tega da bi kar naprej  s cunjo letala in vsak dan brisala preden bi se hotla vsest za mizo . Se že raje sprijaznim, da pač ne more bit skoz čisto

clock-img

24.06.2008, 15:43

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Kaj pa iz tikovine- lesena to bi jaz imela, pa ne najdem. Res pa je da se mi ne da letat okol v tej vročini.

A je bila katera kaj v Ikeji zdaj, imajo kaj fajnega?

clock-img

26.06.2008, 10:29

clock-img

honey

pencil-img

2567

Meni je steklena miza sicer všeč, samo je ne bi mogla imeti zunaj na terasi, glede na to, da imamo za hišo gozd. To bi bilo katastrofa. Ja, pa vem, da karkoli bom imela, bom morala vedno pobrisat, preden bom dala kaj na mizo. Ampak gledamo kaj manjšega, kakšno to vrtno garnituro iz ratana. Drugače se mi zdi pa praktična garniturca, če potrebuješ kaj tako velikega. Ampak ravno poceni se mi pa ne zdi user posted image

clock-img

26.06.2008, 16:28

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ma sem danes klicala, pa imajo dobavo 3-6 tednov. Bo že poletje mimo... user posted image user posted image

A veste kje imajo kaj podobnega za ugodno ceno??

Miza mora biti velika, barve pa so lahko bela ali zelena (imamo zeleno fasado z belimi okni in obrobami)

Gospa sem.

clock-img

26.06.2008, 16:31

clock-img

rija

pencil-img

15589

za zeleno al belo ne vem, majo pa ugodne in lepe v jysku v ms user posted image

...vox populi...

clock-img

26.06.2008, 16:37

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

IZVIRNO SPOROČILO: rija

za zeleno al belo ne vem, majo pa ugodne in lepe v jysku v ms user posted image

Rija, kje je to??? V murski poznam samo mesta kjer so lekarne. user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

26.06.2008, 16:39

clock-img

rija

pencil-img

15589

pri btc-juuser posted image

sej je ena taka privat zelena lekarna zraven user posted image

...vox populi...

clock-img

26.06.2008, 16:46

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

pri btc-juuser posted image

sej je ena taka privat zelena lekarna zraven user posted image

Ziher ni lekarna. user posted image user posted image  Hvala, naslednji teden sem v murski pa bom skočila.. 

Gospa sem.

clock-img

26.06.2008, 16:47

clock-img

rija

pencil-img

15589

te pa še k meni na kofe skočiuser posted image

...vox populi...

clock-img

26.06.2008, 16:51

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

te pa še k meni na kofe skočiuser posted image

Mogoče pa res. Mater, kdo bo pa še dandanes na šiht hodil?!? user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

30.06.2008, 00:17

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Jaz bi imela pa kaj takega na terasi: http://www.lg-lifestyle.com/lstol.php

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

30.06.2008, 00:19

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Aja, sori, sem pozabla komentirat, stoli so mi lušni, miza pa ne, mi ne paše za na teraso, bolj v jedilnico.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem