Hojla čveke!
Da se še jaz oglasim po "dolgem" času. Nekak mi ne rata prit do računalnika zdaj ko sem končno na bolniški ta teden. Ve pa tako pridno čvekate, da vas že pol ure berem, sem kar lačna ratala vmes. Naja30, evo, jst sem ti podobna. Skoz nekaj meljem, se tudi na tehtnici že pozna. Pa nič hudega, sem tako ali tako suha in mi kakšen kilogram več prav pride.
No, pri meni ni kaj bistveno novega. V petek imam pregled in upam na kak hiter UZ, samo da vidim našega pikca plesat, ker imam zadnje čase precej grozne sanje in me malo napsihirajo, si ne morem pomagat. Ne čutim še nobenih metuljčkov, pa mi je G rekla, da bodo kar kmalu... mogoče čez kakšen teden... sem pa ful nestrpna. Ta teden sem si izborila bolniško zaradi pritiska in bolečin v križu. Me je v petek tako zagrabilo v križu, da nisem mogla sama vstat niti se usest. Če sem se kaj preveč obračala, so mi kar solze začele tečt. Sem potem ves vikend preležala, možek pa je prevzel gospodinjstvo in otroka. Je res priden! V soboto zjutraj sem pristala na urgenci in dobila ene tablete, tako da je danes že precej boljše.
Cunjice tudi jaz hodim gledat po štacunah in do zdaj še nisem nič kupila, se res zadržujem, ker imam za fantke tolikooo stvari, da res rabim samo še par tetra majčk in bodijev, to bom pa že proti koncu kupila. Pajackov in tega ne nucam. Vozička tudi ne bomo kupili novega, je ta super ohranjen, ker Marc zadnje čase sploh ne mara več bit v vozičku in je nahrbtnik zakon. Bo pa treba peljat voziček na servis, ker prednje kolo nekaj šteka.
Danes sem prvič opazila, da me hormoni čist razmetavajo. Sem se spravila gledat telenovele in sem se zjokala zraven, moj se mi je pa smejal.
jjasna, pri meni na seznamu lahko dodaš, da bomo imeli fantka, rodila bom pa tudi tukaj. Hvala!
jjasna85, luštkan trebušček! Se mi zdiš ful podobna tisti Jasni iz ene sezone Bara.
aja, pa malo z zamudo, iskrene čestitke spps ob poroki! Veliko sreče in živcev na vajini skupni poti!
Zdejle grrem pa še mal kavč likat! Bodite fajn!